De conservatieve radiopresentator Larry Elder, die eerder een groot voorstander was van voormalig president Trump, hekelde het vermogen van de voormalige president om wisselende kiezers aan te trekken bij de presidentsverkiezingen van 2024.

Elder, die vorige maand zijn eigen GOP-bod voor de presidentsverkiezingen van 2024 aankondigde, zei vrijdag in een interview met Fox News dat hij steunt wat Trump als president heeft gedaan, net als andere Republikeinen, maar ze zijn “terecht” bezorgd dat hij dat niet kan winnen over swing kiezers, vooral voorstedelijke vrouwen.

“Ze zijn erg bezorgd, en ik denk terecht, dat genoeg swing-kiezers, vooral vrouwen in de voorsteden, niet zouden stemmen op een man die over het water loopt”, zei Elder tegen Trey Gowdy, gastpresentator van Fox News Tonight. ‘Eigenlijk, als hij dat deed… zouden ze zeggen dat hij niet kan zwemmen.’

Elder noemde ook zijn ervaring met het verliezen van vrienden vanwege zijn steun aan Trump en liet doorschemeren dat anderen dat ook hebben.

“Als je vrienden bent kwijtgeraakt door Donald Trump – en ik heb drie vrienden verloren die ik al bijna 40 jaar ken, van wie ik er twee als advocaat heb gebruikt – als je niet langer met collega’s op het werk kunt praten vanwege Donald Trump , als je relaties met je familieleden gespannen hebt vanwege Donald Trump, geef ik je Trey: Houston, we hebben een probleem, ‘zei hij tegen Gowdy, een voormalig GOP-congreslid uit South Carolina.

Hij voegde eraan toe dat Trump niet het idee “uitvond” om belastingen te verlagen of een grensmuur te bouwen aan de zuidgrens van de VS, maar hij houdt van het beleid van Trump.

“Hij is zeer, zeer succesvol geweest in het implementeren van Republikeins beleid, en ik ben van de Republikeinse vleugel van de Republikeinse Partij, en als je bang bent dat we Trump en [President] Biden en de angst dat Biden hem weer zou kunnen verslaan, je hebt een voertuig nodig om dat beleid te promoten, en ik ben dat voertuig”, zei hij.

De radiopresentator had eerder gezegd, terwijl hij een kandidaatstelling voor het presidentschap overwoog, dat als hij zich kandidaat zou stellen, hij niet het gevoel zou hebben dat hij tegen Trump of een Republikein strijdt, maar tegen Biden.

Elder, die in 2021 tevergeefs tegen de Californische gouverneur Gavin Newsom optrad, vroeg kijkers ook om te doneren aan zijn campagne om ervoor te zorgen dat hij zich later dit jaar kan kwalificeren voor deelname aan GOP-voorverkiezingsdebatten.

“Als ik dat doe, is het game on, houd mijn bier vast,” zei hij.

Copyright 2023 Nexstar Media Inc. Alle rechten voorbehouden. Dit materiaal mag niet worden gepubliceerd, uitgezonden, gekopieerd of herverdeeld.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *