DeSantis keurde Musk goed exclusieve toegang tot zijn lancering van een campagne via Twitter Spaces – die zijn vruchten afwierp rampzalige resultaten voor de Republikeinse presidentskandidaat en Twitter zelf.

Serie technische problemen verholpen netwerkevenement in de aanloop naar Schaamte voor DeSantis en de prikken van zijn rivalen in beide partijen. Toen mensen eenmaal konden afstemmen, had het evenement een relatief klein publiek dat nooit meer dan 600.000 luisteraars tegelijk bereikte.

‘Ik denk dat hij dat had ruwe opening“, zei oud-president Trump donderdag over de gebeurtenis.

“Deze link werkt”, spotte een tweet van president Biden, die een link bijvoegde naar een donatieformulier voor zijn herverkiezingscampagne.

DeSantis’ beslissing om voor zijn eerste introductie naar Twitter Spaces te gaan, werd algemeen beschouwd als een ongekende afwijking van politieke normen – oa de belangrijkste minachting Fox News, een prominente speler in het conservatieve media-ecosysteem dat al tientallen jaren Republikeinse kandidaten promoot.

Musk die Fox versloeg op de aankondiging van DeSantis veroorzaakte een vloedgolf van ophef in media en politieke kringen dat de excentrieke tech-miljardair van plan was mediamagnaat Rupert Murdoch op de post te vervangen onofficiƫle koningsmaker in de conservatieve politiek.

Lees meer in het volledige rapport op TheHill.com.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *