Tucker Carlson is de mediafiguur die mensen vertrouwen voor het meeste nieuws en informatie, volgens een nieuwe peiling.

Carlson stond bovenaan de lijst van de nieuwe Gallup beoordeling toonaangevende nieuwsmediajournalisten en entertainmentpersoonlijkheden als onderdeel van een onderzoek waarin respondenten werd gevraagd wie ze het meest vertrouwden om hen nieuws te brengen.

“Nu gaan we u vragen naar de enige publieke figuur die u het meest bekijkt of volgt om informatie te krijgen”, aldus de Gallup-enquĂȘte. “Publieke figuren zijn personen die publieke invloed hebben.”

Carlson had 113 vermeldingen, gevolgd door MSNBC-host Rachel Maddow met 107 en vervolgens Fox News-expert Sean Hannity, die er 57 had. Hannity was verbonden met voormalig Daily Show-presentator en komiek Trevor Noah.

NBC News-anker Lester Holt was de eerste live verslaggever op de lijst en werd zevende met 55 vermeldingen.

Carlson heeft de afgelopen zes jaar een primetime-show op Fox News gepresenteerd en zijn nachtelijke programma trekt wekelijks gemiddeld meer dan 3 miljoen mensen.

De bombastische gastheer werd eerder deze maand door het netwerk uit de lucht gehaald, slechts enkele dagen na het beslechten van een succesvolle rechtszaak wegens laster die was aangespannen door Dominion Voting Systems.

Carlson, die nog steeds onder contract staat bij Fox, zei dat hij van plan is een nieuwe versie van zijn voormalige Fox News-programma naar het socialemediaplatform Twitter te brengen, hoewel hij niet veel details of details over het formaat, de lengte of de inhoud heeft verstrekt.

Copyright 2023 Nexstar Media Inc. Alle rechten voorbehouden. Dit materiaal mag niet worden gepubliceerd, uitgezonden, gekopieerd of herverdeeld.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *