De rivalen van de gouverneur van Florida, Ron DeSantis (R), in de presidentiële race van 2024 hadden technische problemen die zijn officiële aankondiging woensdag via Twitter Spaces ontsierden.

DeSantis, die woensdag officieel deelnam aan de GOP-primaire race, zou met Twitter-CEO Elon Musk spreken over de chatfunctie voor alleen audio van het platform, Twitter Spaces. Maar de audio viel herhaaldelijk uit en technische problemen overschaduwden de lancering terwijl honderdduizenden luisteraars zich haastten om af te stemmen.

Rivaliserende campagnes spotten snel met de problemen van DeSantis.

“De mislukte campagneaankondiging van Ron DeSantis is het zoveelste voorbeeld van waarom hij gewoon niet klaar is voor de baan”, zei Karoline Leavitt, een woordvoerster van Make America Great Again Inc., een super-PAC met voormalig president Trump, in een verklaring.

“De inzet is te hoog en de strijd om Amerika te redden is te cruciaal om te gokken met een parvenu die duidelijk nog niet klaar is voor prime time”, voegde ze eraan toe. “President Trump is een bewezen leider die klaar zal zijn om het land op de eerste dag te veranderen.”

Donald Trump Jr., de oudste zoon van de voormalige president, tweette “#DeSaster” terwijl de lancering moeilijk op gang kwam.

Voormalig gouverneur van Arkansas, Asa Hutchinson (R), die zijn kandidatuur al heeft aangekondigd, maakte van het moment gebruik om geld in te zamelen.

“Net als mijn politiek werkt deze link”, tweette Hutchinson, samen met een link om te doneren aan zijn campagne en de bewering dat hij een “consistente conservatieve kandidaat is wiens beleid altijd werkt”.

Ken Farnaso, een woordvoerder van de presidentiële campagne van Nikki Haley, tweette een video van het lanceringsevenement van de voormalige gouverneur van South Carolina in haar thuisstaat in februari.

“We zijn zo trots @TimHaley en onze ongelooflijke campagnelancering”, twitterde hij.

Democraten hadden ook plezier. President Biden twitterde: “Deze link werkt” met een link naar een donatiepagina voor zijn eigen herverkiezingscampagne.

Ammar Moussa, een woordvoerder van het Democratic National Committee, zei in een verklaring dat de met problemen beladen aankondiging aantoonde dat DeSantis “letterlijk niet klaar was voor prime time”.

Copyright 2023 Nexstar Media Inc. Alle rechten voorbehouden. Dit materiaal mag niet worden gepubliceerd, uitgezonden, gekopieerd of herverdeeld.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *