Voormalig president Trump beschuldigde Laura Ingraham, presentator van Fox News, ervan een “hitstuk” op hem te hebben geplaatst voor het uitzenden van een segment gericht op zijn opiniepeiling in vergelijking met de gouverneur van Florida, Ron DeSantis (R), die naar verwachting binnenkort een bod op het Witte Huis zal aankondigen. dagen.

Troef, minuten na de uitzending van het segment Maandagavond ging hij naar zijn Truth Social-website om uit te halen naar de oude conservatieve commentator, die hem de afgelopen jaren grotendeels heeft gesteund.

“Laura Ingraham op FoxNews heeft zojuist een hit over mij gemaakt (hier zijn haar beoordelingen!) Ze laat enkele peilingen zien waaruit blijkt dat Ron DeSanctimonious het misschien beter doet tegen Biden dan ik, terwijl de peilingen in feite laten zien dat ik VEEL beter ben tegen Biden dan ‘ Rob'”, schreef Trump.

“De peiling waar je nu naar kijkt, waarin ik veel beter ben dan Crooked Joe, is helaas net vrijgegeven door FOX”, vervolgde Trump. “Ik heb ook meer dan 40 punten voorsprong op DeSanctus bij de voorverkiezingen. Bekijk Greg Kelly op Newsmax om 22.00 uur ”

Tijdens het segment was Ingraham gastheer van de conservatieve auteur en expert Chris Bedford, die fungeert als uitvoerend redacteur van de Common Sense Society, en de twee bespraken hoe de peilingen van Trump overeenkomen met de resultaten van president Biden en DeSantis in staten die Trump ternauwernood verloor tijdens de verkiezingen van 2020. . .

“Joe Biden loopt behoorlijk slecht achter een generieke Republikeinse figuur als Ron DeSantis of Tim Scott”, zei Bedford, verwijzend naar de Republikeinse senator uit South Carolina die maandag zijn bod op het Witte Huis aankondigde. “Maar hij blijft Donald Trump verslaan.”

Ingraham merkte op dat economie en immigratie de twee belangrijkste kwesties waren waarvan kiezers zeiden dat ze het belangrijkst waren bij de verkiezingen van 2024, voordat hij suggereerde dat leidende nationale republikeinen er niet in slaagden deze kwesties aan te pakken.

Trumps publieke kritiek op Fox is niets nieuws. De voormalige president heeft de afgelopen weken meedogenloos de topankers en leidinggevenden van het netwerk aangevallen vanwege hun berichtgeving over DeSantis en andere kwesties, in een recente berisping die het Fox-netwerk een ‘RINO’ noemde, een pejoratieve term die alleen in naam Republikeins betekent.

Tijdens een interview met The Hill afgelopen herfst veegde Ingraham de vraag weg of Republikeinen Trump of DeSantis zouden moeten steunen, en zei dat de partij zich in plaats daarvan zou moeten concentreren op populistische berichten, ongeacht wie uiteindelijk de GOP-genomineerde wordt in 2024.

De spanningen tussen Fox en Trump zijn toegenomen in de weken na de recente schikking door het bedrijf van een rechtszaak wegens laster die was aangespannen door Dominion Voting Systems over de beweringen van de voormalige president over de stemsysteemsoftware van het bedrijf.

Fox ontsloeg vorige maand Tucker Carlson, de best beoordeelde primetime-host die een vocale supporter van Trump was geweest in zijn show, een stap die sommige conservatieven in de basis van de voormalige president boos maakte.

Copyright 2023 Nexstar Media Inc. Alle rechten voorbehouden. Dit materiaal mag niet worden gepubliceerd, uitgezonden, gekopieerd of herverdeeld.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *