Senator Tim Scott (RS.C.), die zijn presidentiële campagne voor 2024 heeft aangekondigd, zei in een interview dat hij belooft de verkiezingsuitslag niet ongedaan te maken als hij verliest.

Tijdens een sit-down interview met NBC News, vroeg NBC News-anker en senior nationale correspondent Tom Llamas aan Scott of hij zou proberen de verkiezingsuitslag ongedaan te maken als hij zijn zin niet kreeg.

‘Zou je ooit proberen een verkiezing die je hebt verloren terug te draaien?’ Lamas vroeg Scott in een interview dat maandag werd uitgezonden.

“Nee,” antwoordde Scott.

Toen hem werd gevraagd wat hij vond van het gedrag van Trump na de verkiezingen van 2020 voorafgaand aan de aanval op het Capitool op 6 januari 2021, zei Scott dat hij zich wilde concentreren op zijn visie voor de toekomst in plaats van een gesprek over Trump te voeren. in het Capitool tijdens de rel.

‘Maar het was een historisch moment’, zei Lama’s tegen Scott. “Ik denk dat kiezers het verdienen te weten…”

“Ik – ik – eigenlijk – ik was daar echt, dus ik weet precies hoe historisch het was. Maar wat ik wil zeggen is simpelweg dit, dat de toekomst waar Amerika zich op richt, is wat ik zal bieden, ‘zei Scott tegen Llamas. “Ik zal blijven spreken voor die conservatieve principes die dit land vooruit helpen op de beste weg voor ons allemaal.”

Na maanden van speculatie kondigde Scott maandag formeel zijn presidentiële bod aan, waarmee hij zich stortte in de Republikeinse primaire strijd tussen Trump en de gouverneur van Florida, Ron DeSantis.

Scott wordt de zesde grote kandidaat die deelneemt aan de GOP-primaire race en voegt zich bij een lijst met kandidaten waaronder Trump, voormalig ambassadeur van de Verenigde Naties Nikki Haley, zakenman Vivek Ramaswamy, voormalig gouverneur van Arkansas, Asa Hutchinson en voormalig radiopresentator Larry Elder.

Toen hem werd gevraagd wat hij vond van de post van voormalig president Trump op Truth Social, waar hij de senator veel succes wenste met zijn presidentiële campagne, zei Scott dat hij “alle stemmen zou aannemen die ik van iedereen, overal en altijd kan krijgen als ik aan deze verkiezingen begin. ”

Copyright 2023 Nexstar Media Inc. Alle rechten voorbehouden. Dit materiaal mag niet worden gepubliceerd, uitgezonden, gekopieerd of herverdeeld.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *