CNN

Harlan Crow, de Republikeinse megadonor en vastgoedmagnaat die luxereizen betaalde voor Clarence Thomas, verdedigde zijn relatie met de rechter van het Hooggerechtshof in een uitgebreid interview met Atlantische Oceaanherhalend dat hij de zaken voor de rechtbank nooit met Thomas heeft besproken.

“Ik heb nooit overwogen om gerechtelijke zaken met rechter Clarence Thomas te bespreken”, zei Crow in een interview. Crow zei dat ze het hadden over dingen waar ‘vrienden over praten’.

In een vervolgmail aan het tijdschrift voegde Crow er echter aan toe dat “het niet zo is dat we zakelijke kwesties niet bespraken”, eraan toevoegend dat de gesprekken terloops waren en niets te maken hadden met jurisprudentie.

“Het is niet realistisch dat twee mensen vrienden zijn zonder af en toe over hun werk te praten”, citeerde het tijdschrift Crowa. Maar Crow zei dat het “verkeerd” zou zijn om met hem te praten over zaken van het Hooggerechtshof. “Vanuit mijn oogpunt is het verboden. Hij en ik gaan daar niet heen.”

Het interview komt op het moment dat de advocaten van Crow verzoeken van congres-democraten om meer details te verstrekken over de reizen waarvoor Crow heeft betaald, evenals een privé-onroerendgoeddeal met Thomas en zijn familieleden, weigerden. Kraaiengezicht a Maandag deadlinebijvoorbeeld om te reageren op een verzoek van de Senaatscommissie voor Justitie.

Crow zei ook in een interview met The Atlantic dat “het een beetje raar is om te denken dat als je een rechter van het Hooggerechtshof bent, je geen vrienden kunt hebben.”

“Ik geloof dat rechter Thomas een persoon van het hoogste karakter is”, voegde hij eraan toe.

Crow ging ook in op de aankoop van het huis van Thomas ‘moeder in een particuliere onroerendgoedovereenkomst met Thomas-familieleden waardoor ze huurvrij kan leven.

Crow zei dat hij “een paar keer” bij het huis had gegeten en dat de moeder van Thomas een “geweldige kokkin” was. Hij zei dat hij het huis tegen een eerlijke marktwaarde had gekocht, met als doel het uiteindelijk voor het publiek te openen om Thomas te ‘eren’. Hij zei dat de moeder een levenstestament ontving als onderdeel van de transactie, wat volgens hem “heel gebruikelijk” is bij senior onroerendgoedtransacties.

“Het was een eerlijke markttransactie en ik had een doel”, zei Crow. “Ik zie geen voetfout.”

Hij weigerde meer informatie te geven over andere financiële relaties met Thomas. In het artikel herhaalt hij ook zijn kritiek op Trump en vertelt hij over zijn verzameling nazi-artefacten die deel uitmaken van de beeldentuin en het museum bij het huis.

“Ik hoop,” voegde Crow eraan toe, “dat dit het laatste gesprek is dat ik in het openbaar over dit onderwerp voer.”

Hij gaf toe dat hij waarschijnlijk “meer invloed heeft dan de gemiddelde Joe”, maar dat hij zichzelf niet als een “centrum van invloed” beschouwt.

“Ik beschouw mezelf als een makelaar in onroerend goed die in Texas woont,” zei Crow.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *