Senator JD Vance (R-Ohio) is van plan om woensdag tweeledige wetgeving in te voeren die de veiligheidsnormen voor geïmporteerde gecomprimeerde gasflessen zou aanscherpen om aan de binnenlandse normen te voldoen, volgens een samenvatting die voor het eerst werd gedeeld met The Hill.

Het kantoor van Vance zei dat het wetsvoorstel buitenlandse cilinderfabrikanten zou verplichten verschillende stappen te ondernemen om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de Pipeline and Hazardous Materials Safety Administration (PHMSA). Dit omvat stappen zoals het bevestigen dat er geen kinderarbeid betrokken was bij de productie van de cilinders. Het zou de transportsecretaris ook in staat stellen de goedkeuringen op te schorten of in te trekken van buitenlandse cilinders waarvan is vastgesteld dat ze federale inspecties hebben belemmerd.

“Deze wetgeving biedt een tweeledige, verstandige oplossing om Amerikaanse burgers te beschermen en het speelveld voor binnenlandse fabrikanten gelijk te trekken”, zei Vance in een verklaring aan The Hill. “Het congres moet niet werkeloos toekijken terwijl buitenlandse cilinderfabrikanten mazen in de wet uitbuiten om onze toeleveringsketens en openbare veiligheid te ondermijnen – het is tijd om iets te doen.”

Een woordvoerder van Vance vertelde The Hill dat de bepalingen van het wetsvoorstel het speelveld tussen buitenlandse en binnenlandse fabrikanten zouden verbeteren en het risico voor Amerikaanse fabrikanten van onveilige cilinders van buitenlandse makelij aanzienlijk zouden verminderen.

De maatregel wordt mede gesponsord door Sens. Ted Budd (RN.C.), Bill Haggerty (R-Tenn.), Sherrod Brown (D-Ohio), Richard Durbin (D-Ill.) en Tammy Baldwin (D-Wis .).

“We kunnen niet toestaan ​​dat de veiligheid van inwoners van Ohio in het gedrang komt door gebrekkige buitenlandse producten. Dit tweeledige plan zorgt voor een gelijk speelveld voor alle fabrikanten in Ohio, zoals Worthington, en zorgt ervoor dat buitenlandse fabrikanten Amerikaanse bedrijven niet kunnen ondermijnen door de veiligheid te verminderen”, zei Brown in een verklaring.

Vance’s voorganger, senator Rob Portman (R-Ohio), sponsorde soortgelijke wetgeving in 2022 tijdens het 117e congres. De maatregel kwam niet verder dan de Senaatscommissie voor Handel. Het kantoor van Vance merkte op dat de 2023-versie van het wetsvoorstel zowel Brown als Budd, die in januari aantrad, als co-sponsors heeft toegevoegd, wat suggereert dat er een momentum ontstaat voor meer regulering van in het buitenland gemaakte cilinders.

Sinds Vance in 2023 aantrad, heeft hij herhaaldelijk met Brown samengewerkt op het gebied van protectionistische en veiligheidsnormen. De twee sponsorden eerder de Railroad Safety Act van 2023, die de spoorwegregels zou hebben aangescherpt na de ontsporing in februari in Oost-Palestina, Ohio, waarbij verschillende treinwagons met gevaarlijke chemicaliën in de stad Ohio lekten. Het wetsvoorstel werd gesteund door zowel president Biden als voormalig president Trump en werd vorige week door twee partijen goedgekeurd door de Senaatscommissie voor handel.

Copyright 2023 Nexstar Media Inc. Alle rechten voorbehouden. Dit materiaal mag niet worden gepubliceerd, uitgezonden, gekopieerd of herverdeeld.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *