Voormalig president Donald Trump ontkende maandag in een nieuw interview dat zijn team een ​​foto van hem met een honkbalknuppel had gepubliceerd naast een foto van de aanklager van Manhattan, Alvin Bragg, en zei dat die mogelijk was toegevoegd aan een artikel dat hij ‘later’ publiceerde.

‘Dus je hebt geen foto van jezelf met een honkbalknuppel in het Oval Office naast Braggs foto gezet?’ Sean Hannity van Fox News vroeg Trump in een nieuw interview dat maandag werd uitgezonden.

“Ik heb een heel positief artikel gepubliceerd. En welke foto ze ook posten, ze posten. Mijn mensen hebben de foto niet gepost’, antwoordde Trump. “Ik denk dat de foto in het artikel heeft gestaan ​​of later in het artikel is geplaatst.”

Trump zei dat het mediabedrijf waarvan hij het artikel publiceerde twee afzonderlijke foto’s nam en ze aan elkaar hechtte. Trump beweerde dat de foto van hem met een honkbalknuppel in het Witte Huis oorspronkelijk was gemaakt om “made in America”-bedrijven te promoten.

Voormalig president Donald Trump spreekt gasten toe tijdens een evenement in het Adler Theatre op 13 maart 2023 in Davenport, Iowa. (Foto door Scott Olson/Getty Images)

In verschillende posts op sociale media vorige week escaleerde Trump gewelddadige retoriek in de nasleep van een onderzoek door een grand jury in Manhattan naar zijn betrokkenheid bij zwijggeldbetalingen aan volwassen filmster Stormy Daniels.

Het nieuws over een mogelijke aanklacht tegen Trump hield vorige week het land in zijn greep nadat Trump zei dat hij verwachtte op 21 maart gearresteerd te worden in verband met het onderzoek.

De aanklacht in die zaak is nog niet ingediend.

In een van zijn berichten op Truth Social bedreigde Trump Bragg met een honkbalknuppel en waarschuwde hij dat een mogelijke aanklacht “mogelijke dood en verderf” in het hele land zou kunnen veroorzaken.

Trump zei ook dat Bragg een “gevaar” is voor het land in publiceren op Truth Social en zei dat het “onmiddellijk” moest worden verwijderd.

Copyright 2023 Nexstar Media Inc. Alle rechten voorbehouden. Dit materiaal mag niet worden gepubliceerd, uitgezonden, gekopieerd of herverdeeld.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *