Madonna voegt een tourstop toe in Tennessee om geld in te zamelen voor transrechtenorganisaties nadat de staat historische anti-LGBTQ+ wetgeving heeft aangenomen.

De Queen of Pop’s Celebration Tour omvat nu een show in Nashville en zeven andere extra data.

Eerder deze maand werd Tennessee de eerste staat die een wet goedkeurde die specifiek gericht was op dragshows. Het is ook toegetreden tot de lijst van staten die een verbod hebben uitgevaardigd op genderbevestigende gezondheidszorg voor transgenderjongeren.

De artiest zei dat de show in Tennessee bedoeld is om de trans- en drag-gemeenschappen te vieren.

Madonna (Getty Images)

“LGBTQ+-onderdrukking is niet alleen onaanvaardbaar en onmenselijk; creëert een onveilige omgeving; maakt Amerika een gevaarlijke plek voor onze meest kwetsbare burgers, vooral transvrouwen van kleur”, schreef Madonna op Instagram.

Ze voegde eraan toe: “Ook zijn deze zogenaamde wetten die onze kinderen beschermen ongegrond en zielig. Iedereen met een half brein weet dat je niet met een dragqueen moet knoeien. Bob [the Drag Queen] en ik zie je vanaf het podium in Nashville waar we de schoonheid van de queergemeenschap zullen vieren.”

Een deel van de kaartverkoop voor haar show in Nashville gaat naar transgenderrechtenorganisaties, Rolling Stone rapporten.

Copyright 2023 Nexstar Media Inc. Alle rechten voorbehouden. Dit materiaal mag niet worden gepubliceerd, uitgezonden, gekopieerd of herverdeeld.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *