Voormalig gouverneur van New Jersey, Chris Christie (R), zei dat iedereen die debatteert met voormalig president Donald Trump de “vaardigheid” nodig heeft om met de voormalige president op het podium te debatteren tijdens een potentiële race voor het Witte Huis in 2024.

“Je kunt maar beter iemand op het podium hebben die met hem kan doen wat ik met Marco heb gedaan [Rubio]want dat is het enige dat Donald Trump zal verslaan”, zei hij tijdens stadhuis op het Sint Anselmus College op maandag. “En dat betekent dat je de vaardigheid moet hebben om het te doen. En dat betekent dat je onbevreesd moet zijn, want het komt regelrecht op je af.

Christie’s opmerking over Rubio komt van een belangrijk moment in het GOP-voorverkiezingsdebat van 2016, toen de twee kandidaten beledigingen uitwisselden.

Christie, die geen formele kandidaatstelling voor het presidentschap heeft aangekondigd, bekritiseerde Trump en twijfelde aan zijn vermogen om herverkozen te worden in het Witte Huis.

“Dus je moet nadenken over wie de vaardigheden heeft om het te doen en wie het lef heeft om het te doen, want het zal niet mooi eindigen”, zei hij. “Wat er ook gebeurt, zijn einde zal geen vredig en rustig einde zijn.”

Voormalig gouverneur van Florida, Ron DeSantis (rechts) en Trump, hebben onlangs kritiek uitgewisseld.

Christie is een van de vele Republikeinen die deze maand naar de voorverkiezingen gaan.

Voormalig vice-president Mike Pence en de gouverneur van Florida, Ron DeSantis (rechts), die nog geen officiële biedingen hebben gedaan, zijn tot nu toe naar de Verenigde Staten gereisd. Voormalig gouverneur van South Carolina Nikki Haley en zakenman Vivek Ramaswamy zijn de enige Republikeinen die Trump formeel uitdagen.

Christie zei ook dat zijn gemeentehuizen de “beste manier” zijn om met mensen te communiceren en dat hij ze zal blijven ontvangen als hij weer rent.

De voormalige gouverneur zei zondag dat hij binnen 60 dagen zal beslissen of hij zich kandidaat stelt voor het presidentschap.

Copyright 2023 Nexstar Media Inc. Alle rechten voorbehouden. Dit materiaal mag niet worden gepubliceerd, uitgezonden, gekopieerd of herverdeeld.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *