De House Judiciary Committee heeft de geplande verhoging van dinsdag uitgesteld in een resolutie om de regels van het Bureau voor Alcohol, Tabak, Vuurwapens en Explosieven (ATF) voor wapenhouders ongedaan te maken in de nasleep van de massale schietpartij van maandag op een school in Nashville, Tennessee.

“Democraten waren van plan om van deze tragische gebeurtenis een politiek iets te maken”, zei voorzitter Jim Jordan (R-Ohio) van de Judiciary Committee maandagavond tegen The Hill.

Punchbowl-nieuws eerst gemeld dat de hoorzitting wordt uitgesteld.

De politie zei dat een 28-jarige vrouw maandag drie 9-jarigen en drie volwassen personeelsleden heeft vermoord op Covenant School, een particuliere christelijke school in Nashville. Volgens de autoriteiten had de schutter een aanvalswapen en een pistool.

De ATF-regel die de Republikeinen willen omverwerpen, zou pistolen met een stabiliserende clip opnieuw classificeren als geweren met korte loop en vereisen dat degenen met bestaande pistolen met een stabiliserende clip zich vóór 31 mei 2023 bij de overheid registreren.

“Deze kwestie die we morgen wilden bespreken, en we zullen hier over een paar weken aandacht aan besteden, evenals alles over de grondwet”, zei Jordan. Je had een bureau dat het Amerikaanse volk vertelde dat er één regel was. Tien jaar later veranderden ze gewoon de regel zonder door het Congres te gaan. Dit is dus een constitutionele zorg, maar de Democraten hadden het er al over om alles te politiseren, dus hebben we besloten om het uit te stellen.”

Het ministerie van Justitie zei in een regeluitgave dat de nieuwe verordening ervoor zorgt dat fabrikanten, dealers en personen die stabiliserende steunen gebruiken om handvuurwapens om te bouwen tot geweren met een loop van minder dan 16 inch, zich moeten houden aan de wetten voor geweer met korte loop. Het staat voor een veranderen vanaf 2012, toen de ATF zei dat accessoires voor handvuurwapens de classificatie van handvuurwapens veranderen.

“In de tijd van Al Capone zei het Congres toen dat geweren en jachtgeweren met korte loop aan strengere wettelijke eisen moesten worden onderworpen dan de meeste andere wapens. “De reden hiervoor is dat geweren met korte loop meer mogelijkheden hebben dan lange geweren, maar gemakkelijker te verbergen zijn, zoals een handvuurwapen”, zei ATF-directeur Steven Dettelbach. stelling in januari. “Maar bepaalde zogenaamde stabilisatieclips zijn alleen ontworpen om aan pistolen te worden bevestigd, waardoor ze in wezen worden omgezet in schoudergevuurde korte loopgeweren. Daarom moeten ze volgens het statuut op dezelfde manier worden behandeld.”

Copyright 2023 Nexstar Media Inc. Alle rechten voorbehouden. Dit materiaal mag niet worden gepubliceerd, uitgezonden, gekopieerd of herverdeeld.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *