Fox News-presentator John Roberts zei dat hij en zijn collega’s moe worden van het rapporteren over het groeiende aantal schietpartijen op scholen in Amerika.

‘Maar de vrouw zei het heel kernachtig, ben je dit niet beu? Ja, hier zijn we moe van. We zijn het beu om week na week verslag uit te brengen over schietpartijen op scholen”, zei Roberts maandag tijdens een live-uitzending van de schietpartij op een particuliere basisschool in Nashville.

Fox’s live verslaggeving van een persconferentie gehouden door ambtenaren in Nashville werd kort onderbroken door een aanwezige vrouw die uitriep dat ze de afgelopen jaren genoeg had van massale schietpartijen op scholen in de Verenigde Staten.

‘Ben je het niet zat om hier te zijn en al die massale schietpartijen te moeten volgen?’ – vroeg de vrouw tijdens de persconferentie aan de verzamelde media.

“Vorige week zat Alicia Acuna in paniek te wachten tot haar zoon na de schietpartij van East High School in Denver zou komen”, zei Roberts, verwijzend naar een Fox-verslaggever die midden in een live-uitzending zat van de school in Denver waar haar zoon naar toe gaat. . toen ze live op televisie werd herenigd met haar kind.

“Nou, Texas, Sandy Hook … en ja, ik denk dat ik, wij als natie, dat beu zijn”, zei hij, verwijzend naar andere massamoorden op scholen. “Ik wil niet te veel zeggen, maar ik geloof als ouder dat er veel mensen zijn die deze schietpartijen op scholen beu zijn.”

Copyright 2023 Nexstar Media Inc. Alle rechten voorbehouden. Dit materiaal mag niet worden gepubliceerd, uitgezonden, gekopieerd of herverdeeld.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *