De politie van Metro Nashville heeft de zes slachtoffers geïdentificeerd die zijn omgekomen nadat een 28-jarige vrouw maandag het vuur opende op een privéschool in Nashville, Tennessee.

de politie van Nashville verdeeld de namen en leeftijden van de slachtoffers van de schietpartij op maandag, en zei in een tweet dat alle drie de kindslachtoffers slechts 9 jaar oud waren. De kinderen, die stierven aan schotwonden, zijn geïdentificeerd als Evelyn Dieckhaus, Hallie Scruggs en William Kinney.

De volwassen medewerkers van de Covenant School die werden neergeschoten en gedood door de schutter, die een aanvalswapen en een pistool droeg, zijn volgens de politie geïdentificeerd als Cynthia Peak, 61, Katherine Koonce, 60, en Mike Hill, 61.

De schutter – wiens naam nog niet is vrijgegeven – kwam maandagochtend de school binnen via een zij-ingang, zeiden ambtenaren. Wetshandhavers zeiden dat ze om 10:13 uur reageerden op een schietoproep en de eerste verdieping van de school ontruimden. Kort daarna hoorden agenten geweerschoten op de tweede verdieping, waar ze de schutter confronteerden, die werd neergeschoten en gedood door agenten.

De aanvaller was om 10.27 uur dood, aldus de politie.

President Biden zei maandagmiddag dat de schietpartij “misselijkmakend”, “hartverscheurend” en “de ergste nachtmerrie van de familie” was.

Copyright 2023 Nexstar Media Inc. Alle rechten voorbehouden. Dit materiaal mag niet worden gepubliceerd, uitgezonden, gekopieerd of herverdeeld.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *