Voormalig gouverneur van New Jersey, Chris Christie (R), zei zondag dat het “circus doorgaat” toen hem werd gevraagd naar de bewering van voormalig president Trump dat hij dinsdag zal worden gearresteerd in verband met een vermeende geheime betaling aan volwassen filmster Stormy Daniels – en hij belde ook zijn aanhangers protesteren.

“Het circus gaat door. Ik bedoel, kijk, hij profiteert gewoon en doet het goed in chaos en onrust. En dus wil hij chaos en onrust creëren op zijn eigen voorwaarden. Hij wil niet de voorwaarden van iemand anders… hij wil het op zijn voorwaarden’, zei Christie in ‘This Week’ van ABC.

“Maar kijk naar het einde van de dag, aangeklaagd worden helpt nooit iemand”, zei hij, zoals sommige wetgevers speculeerden dat de juridische problemen van Trump zijn basis nieuw leven inblazen.

Trump, die zich kandidaat stelt voor het presidentschap in 2024, zei zaterdag dat hij denkt dat hij dinsdag zal worden gearresteerd terwijl een New Yorkse grand jury een vermeend zwijggeldplan onderzoekt dat plaatsvond tijdens zijn presidentiële race in 2016.

IN Waarheid Sociale post op zaterdag liet Trump doorschemeren dat hij dinsdag zou worden gearresteerd en riep vervolgens zijn aanhangers op om “te protesteren, onze natie terug te nemen!”

Christie zei zondag dat hij voorspelde dat mensen het Trump-onderzoek “minder serieus” zouden nemen dan anderen, omdat ze er “het meeste van weten”.

“Ik denk niet dat er veel Amerikanen zijn die niet geloven dat Donald Trump een affaire had met Stormy Daniels, en die niet geloven dat hij haar aan het einde van de campagne heeft omgekocht om het stil te houden. Dus ik denk niet dat Amerikanen dit waarschijnlijk als een grote misdaad zullen zien”, zei Christie.

“Maar het visioen van de voormalige president van de Verenigde Staten die wordt verwerkt, vingerafdrukken wordt genomen, wordt neergeschoten – weet je, wat kunnen we anders van Trump verwachten dan te zeggen dat hij zijn campagne helpt? Maar beschuldigd worden, daar helpt volgens mij niemand iets mee.”

– Bijgewerkt om 11:38 uur

Copyright 2023 Nexstar Media Inc. Alle rechten voorbehouden. Dit materiaal mag niet worden gepubliceerd, uitgezonden, gekopieerd of herverdeeld.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *