0% intro APR voor maximaal 21 maanden (op aankopen en saldo-overdrachten) — Dit is waar de Wells Fargo Reflect®-kaart moeilijk te verslaan is. De kaart begint met een inleidende APR van 0% op aankopen en in aanmerking komende saldo-overdrachten gedurende 18 maanden. Om het nog beter te maken kun je een intro GPR verlenging krijgen van drie maanden, in totaal 21 maanden. Het enige wat u hoeft te doen is de minimale betalingen op tijd te doen tijdens de introductieperiode en de verlengingsperiode.

Het is vermeldenswaard dat de inleidende APR van toepassing is op saldo-overdrachten die binnen de eerste 120 dagen na het openen van de rekening zijn gedaan. Er is ook een saldotransfervergoeding van 3% (minimaal $ 5) voor overschrijvingen binnen de eerste 120 dagen en 5% (minimaal $ 5) voor overschrijvingen daarna. Deze vergoedingsbedragen zijn standaard bij creditcards met saldooverdracht.

Geen jaarlijkse kosten — De Wells Fargo Reflect®-kaart verlaagt de kosten op de juiste plaatsen. In dit geval heeft de kaart geen jaarlijkse vergoeding.

Bescherming van mobiele telefoons — Wanneer u uw maandelijkse mobiele telefoonrekening betaalt met uw in aanmerking komende Wells Fargo-creditcard, krijgt u tot $ 600 aan mobiele telefoonbescherming tegen schade of diefstal (onder voorbehoud van een eigen risico van $ 25). Dit is een van die onderschatte creditcardvoordelen. U hoeft de mobiele telefoonverzekering niet uit eigen zak te betalen, aangezien deze kaart al bescherming biedt.

Speciale aanbiedingen — Via My Wells Fargo Deals kunt u geld terug verdienen voor aankopen, restaurants en ervaringen waarvoor u betaalt met uw in aanmerking komende Wells Fargo-kaart.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *