FREE GEMS GENERATOR FOR STUMBLE GUYS ZRZQ2 Free Tiktok Coins Zip Code X6HH1 Free Tiktok Followers Without Coins LFmRE 1k free spins coin master 2023-kbn 1k free spins coin master 2023-pqm2 Free Tiktok Coins Zip Code Mqzqe coin master free 5000 spin link-ojjj STUMBLE GUYS FREE GEMS APK LPDGL Free Tiktok Coins Zurückgeben 9VbCE 1k free spins coin master 2023-vrli

Onbeperkte geldbeloningen van 2%. — Kaarthouders verdienen onbeperkte 2% contante beloningen op aankopen, zonder categorieën om te activeren of inkomstenlimieten om bij te houden.

Er zijn andere kaarten die hogere cashback-tarieven bieden voor bepaalde categorieën, en hoewel ze de moeite waard kunnen zijn, vergen ze meer moeite. Ze zijn vaak ook onderworpen aan een limiet en afnamelimiet waarop ze van toepassing zijn. De Wells Fargo Active Cash®-kaart is perfect voor iemand die een gebruiksvriendelijke kaart wil die nog steeds hoge beloningen biedt: u verdient direct na aankoop de beste vaste beloningen – geen limieten of hoepels om te springen door.

$ 200 inschrijfbonus voor geldprijzen — Houders van de nieuwe Wells Fargo Active Cash® Card kunnen een inschrijfbonus van $ 200 verdienen als ze in de eerste drie maanden slechts $ 1.000 aan aankopen uitgeven. Dit is niet alleen een zeer competitieve aanmeldingsbonus voor een kaart zonder jaarlijkse vergoeding, maar het is ook een van de dingen die deze Wells Fargo-creditcard onderscheidt van andere 2% cashback-kaarten. We moeten nog een andere creditcard tegenkomen met 2% onbeperkte geldbeloningen die ook een inschrijfbonus heeft.

15 maanden 0% APR introductie aanbieding — Nieuwe kaarthouders kunnen 15 maanden lang genieten van een inleidende APR van 0% op nieuwe aankopen en op in aanmerking komende saldo-overdrachten. (Na die periode is een introductietarief van 19,49%, 24,49% of 29,49% variabele APR van toepassing.) Dat is veel, zelfs vergeleken met kaarten die alleen voor 0% inleidende APR verkopen. Dit betekent dat u met deze kaart tot 2024 rente op aankopen en saldo-overdrachten kunt vermijden!

Houd er rekening mee dat de saldooverdracht binnen de eerste 120 dagen moet worden voltooid om in aanmerking te komen voor de verlaagde rente en lagere saldooverdrachtskosten.

Er is geen jaarlijkse vergoeding — In veel gevallen betekenen hoge honoreringspercentages hoge jaarlijkse vergoedingen. Niet met de Wells Fargo Active Cash®-kaart, die een jaarlijkse vergoeding van $ 0 heeft.

Bescherming van mobiele telefoons — Met de kosten van een typische mobiele telefoon in de honderden dollars, is het een goed idee om een ​​soort verzekering te hebben. Met deze Wells Fargo-kaart kunt u tot $ 600 aan ingebouwde mobiele telefoonbescherming krijgen door uw mobiele telefoonrekening met uw kaart te betalen. Voor dekking geldt een eigen risico van $ 25.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *