coin-master-free-spin-xdgf free-spin-coin-master-wsdf coin-master-spin-wstrdf coin-master-free-spin-link-liou coin-master-spin-gratis-moklqsd coin-master-spins-coins-qsdkml coin-master-daily-free-spins-mjoui

Het speciale parket dat onderzoek doet naar de behandeling van geheime documenten door voormalig president Trump heeft volgens rapporten minstens twee dozijn mensen uit zijn Mar-a-Lago-resort gedagvaard in verband met het onderzoek, waaronder verschillende personeelsleden van het landgoed in Florida. CNN.

Speciale aanklager Jack Smith, die door procureur-generaal Merrick Garland was aangesteld om toezicht te houden op de Trump-zaken van het ministerie van Justitie (DOJ), zou naar verluidt restaurantbedienden, een dienstmeisje van Mar-a-Lago en een medewerker die op beveiligingsbeelden te zien was, hebben gedagvaard. helpt dozen uit de opslag te halen.

Verschillende advocaten en assistenten van de voormalige president zijn ook gedagvaard om te getuigen voor een federale grand jury in het onderzoek, meldde CNN.

Het netwerk meldde donderdag dat communicatie-assistent Margo Martin verscheen voor een grand jury in de zaak in Washington, DC

Ongeveer 300 geheime documenten zijn teruggevonden in de residentie van Trump in Mar-a-Lago sinds hij zijn ambt verliet. Ongeveer 100 van deze documenten werden gevonden tijdens een huiszoeking van de FBI afgelopen augustus, die werd uitgevoerd vanwege bezorgdheid dat de voormalige president niet volledig had voldaan aan een eerdere dagvaarding om de resterende geheime materialen over te dragen.

Copyright 2023 Nexstar Media Inc. Alle rechten voorbehouden. Dit materiaal mag niet worden gepubliceerd, uitgezonden, gekopieerd of herverdeeld.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *