coin-master-free-spin-xdgf free-spin-coin-master-wsdf coin-master-spin-wstrdf coin-master-free-spin-link-liou coin-master-spin-gratis-moklqsd coin-master-spins-coins-qsdkml coin-master-daily-free-spins-mjoui

0% inleidende APR voor 21 maanden per saldo transfers: Een van de langste introperiodes voor saldooverdracht die we zijn tegengekomen, u krijgt 0% intro APR op uw saldooverdracht gedurende een volledige 21 maanden, wat betekent dat u bijna twee jaar de tijd heeft om uw saldo af te betalen.

0% inleidende APR voor 12 maanden op aankopen van: U krijgt ook 0% intro APR op nieuwe aankopen gedurende de eerste 12 maanden. Dit is een handige functie als u van plan bent iets met een kaart te kopen.

Selecteer de betaaldatum: Een beetje flexibiliteit kan een lange weg gaan als het gaat om het beheren van uw financiën. Met de kaart kunt u elke beschikbare betalingsdatum kiezen, of dit nu aan het begin, midden of einde van de maand is. Zo stel je automatische betalingen in die passen bij je salaris.

Zonder late kosten: Een van de meest unieke voordelen is dat er geen late kosten zijn. Hoewel u uw rekening altijd op tijd moet betalen, aangezien te late betalingen nog steeds van invloed kunnen zijn op uw tegoed, is het fijn om te weten dat er geen kosten in rekening worden gebracht als u een fout maakt en een betaling mist.

APR zonder boete: Als u sommige betalingen mist, verhogen de meeste creditcards uw rentetarief tot hun boete-JKP. De Citi® Simplicity® Card rekent nooit een vergoeding voor te late betaling, dus uw APR loopt geen risico om omhoog te gaan als gevolg van te late betalingen.

Geen jaarlijkse kosten: Deze kaart heeft geen jaarlijkse vergoeding, wat een belangrijk kenmerk is als het uw doel is om schulden af ​​te betalen.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *