FREE GEMS GENERATOR FOR STUMBLE GUYS ZRZQ2 Free Tiktok Coins Zip Code X6HH1 Free Tiktok Followers Without Coins LFmRE 1k free spins coin master 2023-kbn 1k free spins coin master 2023-pqm2 Free Tiktok Coins Zip Code Mqzqe coin master free 5000 spin link-ojjj STUMBLE GUYS FREE GEMS APK LPDGL Free Tiktok Coins Zurückgeben 9VbCE 1k free spins coin master 2023-vrli

President Biden deelde donderdagmiddag zijn March Madness-roosters en zijn mannenploeg werd prompt ontmanteld toen de Universiteit van Arizona viel in een underdog Princeton-team.

Biden koos de Arizona Wildcats om te winnen aan de mannenkant en Villanova University aan de vrouwenkant – een grote keuze die de loyaliteit van de eerste familie aan alle Philadelphia-teams opnieuw bevestigt.

“Veel succes aan elk team in het NCAA-toernooi van dit jaar”, zei Biden schreef in een tweet op donderdag.

“Ik heb Arizona in het herentoernooi en Villanova in het damestoernooi – en zoals je weet, wint Villanova in dit huishouden altijd.”

Arizona, geleid door tweedejaars hoofdcoach Tommy Lloyd, ging het toernooi in als een twee-zaadje, terwijl Princeton als 15e werd geplaatst na het winnen van het Ivy League-toernooi. Het schokkende verlies van 59-55 in Arizona veroorzaakte schokgolven door het hele land.

Biden’s andere Final Four-keuzes waren donderdag nog springlevend, met de Kansas Jayhawks die eerder op de dag hun eerste wedstrijd wonnen en de Marquette Golden Eagles en Texas Longhorns die vrijdag zouden spelen.

In zijn vrouwengroep waren de keuzes van de rest van de opperbevelhebbers van de Final Four voorspelbaarder. Naast de als vierde geplaatste Villanova, selecteerde hij de titelverdediger South Carolina Gamecocks en de Stanford Cardinal, beide eenzaads, en de traditionele krachtpatser UConn Huskies, dit jaar een tweezaads.

First Lady Jill Biden behaalde haar masterdiploma aan Villanova en groeide op in de omgeving van Philadelphia.

Het March Madness-toernooi voor mannen begon op donderdagmiddag, terwijl het vrouwentoernooi op vrijdag begint.

Vice-president Harris woonde samen met collega-heer Doug Emhoff de eerste ronde van haar alma mater Howard University bij, waar haar als 16e geplaatste Bison, die voor het eerst sinds 1992 in March Madness verscheen, verloor van het hoogst geplaatste Kansas.

Copyright 2023 Nexstar Media Inc. Alle rechten voorbehouden. Dit materiaal mag niet worden gepubliceerd, uitgezonden, gekopieerd of herverdeeld.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *