coin-master-free-spins-2023-hdbn tiktok-unlimited-coins-instantli-2023-sxr free-gems-stumble-guys-2023-dfdf coin-master-free-spins-2023-afsd coin-master-free-5000-spin-link-afsdCNN

Chasten Buttigieg, de echtgenoot van Pete Buttigieg, bekritiseerde de recente opmerking van voormalig vice-president Mike Pence dat de transportsecretaris met “zwangerschapsverlof” was gegaan, terwijl hij tegen ABC’s “The View” zei dat het “speelt met” Pence’s familiewaarden.

Tijdens het weekend hield Pence een toespraak tijdens het jaarlijkse diner van de Gridiron Club in Washington D.C., een evenement waar politici traditioneel grappen maken over prominente figuren uit Washington. Pence zei: “Toen Pete’s twee kinderen werden geboren, nam hij twee maanden zwangerschapsverlof, waardoor duizenden passagiers op luchthavens strandden, het luchtverkeerssysteem werd stilgelegd en vliegtuigen bijna in de lucht met elkaar in botsing kwamen. Ik bedoel, Pete Buttigieg is de enige persoon in de menselijke geschiedenis die een baby heeft gekregen, en de rest van ons krijgt postpartumdepressie.

Het Witte Huis riep Pence op om zich te verontschuldigen voor wat zij omschrijven als een “homofobe grap” die “beledigend en ongepast” was, en Chasten Buttigieg vertelde donderdag aan “The View” dat hij niets had gehoord van de voormalige vice-president. Hij reageerde ook op de voormalige stafchef van Pence, Marc Short, die eerder deze week zei dat het Witte Huis “Amerika de nepverontwaardiging moet besparen” en dat “het verstandig zou zijn om minder aandacht te besteden aan het sussen van de burgerwacht en meer aan falende banken.” , vliegtuigen die bijna in de lucht botsen, ontsporingen van treinen en een aanhoudende crisis in de toeleveringsketen.”

Buttigieg vertelde “The View,” “Ik denk niet dat het waakzaam is … om te zeggen dat iets homofoob of vrouwonvriendelijk is.” Je wordt er niet wakker van, weet je, je wordt er nog geen sneeuwvlok van als je iemand vertelt dat ze ongelijk hebben.”

“Ik denk dat, of je nu een Republikein of een Democraat bent, we het er allemaal over eens kunnen zijn dat … als je kind aan de beademing ligt, je nergens anders wilt zijn dan aan hun bed”, voegde hij eraan toe, daarbij verwijzend naar het feit dat de secretaresse ging naar de virtuele achtergrond in de badkamer van een ziekenhuiskamer om de Zoom-oproep te beantwoorden, zodat niemand zou zien dat hij in het ziekenhuis was.

“Ik accepteer het gewoon niet als het tegen mijn familie is gericht en ik denk niet dat iemand anders dat zou doen, vooral niet als je er een heel jong, medisch kwetsbaar kind bij brengt”, vervolgde hij.

Buttigieg beweerde ook dat het onderzoek van Pence “in strijd is met wat hij vertegenwoordigt”.

‘Hij zegt dat hij een republikein voor ‘familiewaarden’ is. … ik denk niet dat hij in praktijk brengt wat hij hier predikt’, voegde hij eraan toe, met het argument dat de opgraving ‘onderdeel was van een veel grotere trend’.

In een gesprek met verslaggevers in New Hampshire later op donderdag zei Pence dat Pete Buttigieg “geen grapje kan maken”.

De Buttigiegs adopteerden in 2021 een tweeling. Nadat hij had aangekondigd dat hij twee maanden vaderschapsverlof zou opnemen om bij zijn pasgeboren zoon en dochter te zijn, kreeg Pete Buttigieg veel reacties van rechtse experts.

‘Het grotere gesprek gaat over het werk dat vrouwen in gezinnen doen, nietwaar?’ Chasten Buttigieg toegevoegd. “Om alle vrouwen en alle gezinnen aan te vallen en te verwachten dat vrouwen thuis blijven en kinderen opvoeden, vind ik nogal vrouwonvriendelijk, vooral van een man die vorig jaar zei dat we meer mensen die adopteren zouden moeten steunen. ”

Dit verhaal is bijgewerkt met aanvullende ontwikkelingen.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *