coin-master-free-spins-2023-hdbn tiktok-unlimited-coins-instantli-2023-sxr free-gems-stumble-guys-2023-dfdf coin-master-free-spins-2023-afsd coin-master-free-5000-spin-link-afsd

Directeuren van First Republic Bank hebben in de maanden voorafgaand aan de duik van deze week voor miljoenen dollars aan bedrijfsaandelen verkocht De Wall Street Journal.

Bankbestuurders hebben de afgelopen twee maanden voor $ 11,8 miljoen aan aandelen in het bedrijf verkocht, en James Herbert II, CEO van First Republic, heeft sinds begin 2023 voor $ 4,5 miljoen aan aandelen verkocht, meldde de Journal.

Gecombineerd verkochten de chief loan officer, de president en de CEO van First Republic voor $ 7 miljoen aan bedrijfsaandelen.

De insiderverkopen van First Republic lijken grotendeels onopgemerkt te zijn gebleven, aangezien het nu het enige S&P 500-bedrijf is dat dergelijke verkopen rapporteert aan de Federal Deposit Insurance Corporation (FDIC) in plaats van aan de Securities and Exchange Commission (SEC).

Signature Bank, die zondag instortte, is ook vrijgesteld van indienen bij de SEC.

De aandelen van First Republic Bank daalden deze week met meer dan 50 procent toen paniek volgde op de mislukkingen van andere veel gerapporteerde regionale banken, waaronder Signature Bank en Silicon Valley Bank.

Temidden van bezorgdheid over een mogelijke aanval op First Republic, kwamen enkele van de grootste Amerikaanse banken – waaronder Bank of America, Citigroup, JPMorgan Chase, Wells Fargo, Goldman Sachs en Morgan Stanley – overeen donderdag te helpen de balansen van de bank te stabiliseren met $ 30 miljard aan deposito’s.

Copyright 2023 Nexstar Media Inc. Alle rechten voorbehouden. Dit materiaal mag niet worden gepubliceerd, uitgezonden, gekopieerd of herverdeeld.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *