FREE GEMS GENERATOR FOR STUMBLE GUYS ZRZQ2 Free Tiktok Coins Zip Code X6HH1 Free Tiktok Followers Without Coins LFmRE 1k free spins coin master 2023-kbn 1k free spins coin master 2023-pqm2 Free Tiktok Coins Zip Code Mqzqe coin master free 5000 spin link-ojjj STUMBLE GUYS FREE GEMS APK LPDGL Free Tiktok Coins Zurückgeben 9VbCE 1k free spins coin master 2023-vrli

Ik was die jongen op voedselbonnen – ik weet uit de eerste hand hoe overheidssteun kan helpen en compenseren. Onderwijs, opleiding en werk zorgen voor waardigheid en economische kansen. Te veel Amerikanen staan ​​aan de zijlijn omdat we te maken hebben met een recordtekort aan arbeidskrachten.

We hebben banen, maar we hebben geen mensen om ze te vervullen. Er is geen pasklare oplossing voor dit probleem, maar er zijn beleidsterreinen waarop de regering Amerikanen eerder schaadt dan helpt om weer aan het werk te gaan.

Tijdens het hoogtepunt van de COVID-19-pandemie zag de federale overheid af van alle bestaande werkvereisten voor hulpprogramma’s van de overheid, zoals het Supplemental Nutrition Assistance Program (SNAP). In de mist van de oorlog was dit logisch. De regering had gelijk dat ze voedselvoordelen niet in de weg stond voor Amerikanen die door de pandemie hun baan verloren – snel.

Ze zijn echter drie jaar verwijderd van 2020 en die algemene vrijstellingen hebben te lang geduurd. Lang voor de pandemie werd misbruik gemaakt van werkvereisten voor welzijnsprogramma’s zoals SNAP. Nu we het einde naderen van de noodgoedkeuring vanwege de ziekte van COVID-19 en de vorige wetten weer van kracht worden, is de tijd voor hervorming voorbij. Het is tijd voor mijn rekening, de America Works Act.

Volgens de huidige wet moeten valide volwassenen zonder personen ten laste (ABAWD’s) minstens 20 uur per week werken of deelnemen aan werkgerelateerde training of opleiding om SNAP-uitkeringen te ontvangen. Helaas hebben staten lang misbruik gemaakt van de ABAWD-vrijstellingen die hen in staat stellen deze zeer bescheiden werkvereisten op te schorten.

Wanneer het idee van werkvereisten ter sprake komt in het Congres, roepen veel van mijn collega’s aan de andere kant snel de Republikeinen op omdat ze voordelen willen wegnemen van alleenstaande moeders met jonge kinderen en Amerikanen met een handicap – wat niet waar is.

1,36 miljoen ABAWD-huishoudens boekten in 2020 een bruto-inkomen van nul – als je geen kinderen hebt, geen handicap, geen personen ten laste en geen baan – wat doe je dan met je dag? Mensen die kunnen werken, moeten werken. Vooral als ze hulp van de staat verwachten.

De America Works Act is eenvoudig. Herstelt de integriteit van het SNAP-vrijstellingsproces van de staat door de taal te verwijderen die het Amerikaanse ministerie van landbouw in staat stelt eenvoudigweg een vrijstelling voor werkvereisten te verlenen als de staat “gelooft” er zijn niet genoeg banen om iemand in dienst te nemen. Er zijn bijna 11 miljoen vacatures in de Verenigde Staten, en ik zou elke staat uitdagen om dit te bewijzen met gegevens het “geloof” dat ze geen baan voor een Amerikaan kunnen vinden. Bovendien kunnen staten momenteel hun ontheffingen van jaar tot jaar wijzigen. Dit heeft staten in staat gesteld duizenden ontheffingen te verzamelen, waardoor het programma verder werd misbruikt – mijn wetsvoorstel verwijdert deze terugvorderingsbepaling.

De America Works Act verandert ook de leeftijd die in aanmerking komt voor SNAP-vrijstellingen. Momenteel kunt u, als u ouder bent dan 49 jaar, SNAP-voordelen ontvangen zonder afstand te hoeven doen. Nu ik de leeftijd van 49 nader, weet ik dat ik nog tientallen jaren werk voor de boeg heb. Mijn factuur verandert de maximale ABAWD-leeftijd in 65, in overeenstemming met de pensioengerechtigde leeftijd en Medicare.

Ten slotte beperkt de America Works Act de bepaling die ABAWD’s vrijstelt van arbeidsomstandigheden als ze dat zijn elk kinderen ten laste als zij kinderen ten laste hebben onder de zeven jaar. Op zevenjarige leeftijd zit het kind bijna 35 uur per week op school. Als een kind bijna voltijds naar school kan, kan een ouder zonder andere kinderen onder de zeven 20 uur per week werken.

Deze wet is gezond verstand – en blijft uitzonderingen toestaan ​​voor gebieden met bepaalde niveaus van werkloosheid.

Terwijl het Congres oplossingen voor onze banencrisis, recordoverheidsuitgaven en werkvereisten afweegt in de Farm Bill van 2023, hoop ik dat de American Jobs Act sterk wordt beschouwd als de oplossing om Amerikanen uit de armoede te halen en werk aan te moedigen, niet overheidsafhankelijkheid.

Dusty Johnson is lid van de landbouwcommissie.

Copyright 2023 Nexstar Media Inc. Alle rechten voorbehouden. Dit materiaal mag niet worden gepubliceerd, uitgezonden, gekopieerd of herverdeeld.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *