coin-master-free-spins-2023-hdbn tiktok-unlimited-coins-instantli-2023-sxr free-gems-stumble-guys-2023-dfdf coin-master-free-spins-2023-afsd coin-master-free-5000-spin-link-afsd

Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) — Gianni Infantino is bij acclamatie herkozen als voorzitter van de Internationale Voetbalfederatie, van 2023 tot 2027, tijdens het 73e FIFA-congres, dat donderdag werd gehouden in de Rwandese hoofdstad Kigali. .

En de 52-jarige Infantino blijft het systeem van het voetbalspel bij acclamatie leiden voor de derde termijn, omdat er geen kandidaten zijn.

“Het is een grote eer en een groot voorrecht voor mij om voorzitter van de FIFA te zijn”, zei Infantino na zijn herverkiezing. “Het is ook een grote, grote verantwoordelijkheid. Ik ben nederig door uw steun.”

Hij vervolgde: “Ik beloof je dat ik de FIFA zal blijven dienen, het voetbal over de hele wereld en alle 211 bij de FIFA aangesloten verenigingen zal blijven dienen.”

Gianni Infantino was zeven jaar FIFA-voorzitter, om precies te zijn in 2016, na de interim-periode van de Kameroense Issa Hayatou als eerste vice-voorzitter, na het vertrek van de Zwitser Joseph Sepp Blatter.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *