coin-master-free-spins-2023-hdbn tiktok-unlimited-coins-instantli-2023-sxr free-gems-stumble-guys-2023-dfdf coin-master-free-spins-2023-afsd coin-master-free-5000-spin-link-afsd

(CNN) — Napoli’s Twitter-account zei: “Laten we de geschiedenis herschrijven… de droom gaat verder!”

Geen wonder dat het team 18 punten voorsprong heeft op de top van de Italiaanse ranglijst, waarmee ze hun eerste nationale titel naderen sinds de dagen van legende Diego Maradona eind jaren tachtig.

Maar niet alleen het team van Luciano Spalletti lijkt het Italiaanse voetbal te gaan domineren, Napoli zorgt ook voor spanningen onder de Europese elite.

Napoli versloeg woensdag met gemak de Europa League-winnaar van vorig jaar Eintracht Frankfurt met 3-0 in de Champions League, dankzij doelpunten van twee van hun spelers, een tweehonkslag van Victor Osimhen en een strafschop van Piotr Zielinski.

Hiermee plaatste de ploeg zich met een totaalscore van 0/5 voor de kwartfinales en hopen de andere zeven clubs dat ze de koploper (Calcio) vrijdag waarschijnlijk niet zullen treffen bij de kwartfinale-loting.

“We hebben geen grenzen”

Niemand had dit seizoen verwacht, en zelfs de meest fervente Napoli-fans hadden niet verwacht dat het team na 26 wedstrijden in het seizoen zo dicht bij hun eerste titel in meer dan 30 jaar zou zijn, waarmee een einde zou komen aan jaren van verdriet.

Dankzij de voorheen onbekende Georgische vleugelspeler Hvica Kvaratskhelia, evenals Zelenski, Stanislav Lobotka en Victor Osimhen, is Napoli echter een van de beste teams in Europa geworden die een opwindend soort aanvallend voetbal spelen.

En Spalletti, 64, staat niet bekend om het winnen van titels, maar de aanvallende vitaliteit van het team van Napoli verslaat consequent de concurrentie, met een pracht die de verwachte kampioen waardig is.

Dit seizoen scoorde hij niet alleen in drie competitieduels, hij maakte ook twintig keer twee of meer doelpunten.

Osimhen is de topscorer in de Italiaanse competitie met 19 goals, terwijl Kvaratskhelia, die zijn eerste seizoen bij het team speelt, 11 goals scoorde en 9 assists gaf in de competitie, waardoor Maradona’s vaardigheden terugkwamen.

Met een reguliere verdediging onder leiding van Kim Min-jae, getekend deze zomer, droeg hij 13 keer de nul bij in de competitie.

De ploeg van Spalletti werd steeds sterker in de Champions League en behaalde nog indrukwekkendere overwinningen tegen Rangers en Ajax.

Als we de laatste wedstrijd in hun poule tegen Liverpool uitsluiten, die Napoli verloor met twee onbeantwoorde doelpunten, na al een plaats in de achtste finales veilig te hebben gesteld, de eerste vijf wedstrijden die het Italiaanse team eindigde met vijf overwinningen, en het team scoorde 20 doelpunten en toegegeven 4 naakt.

“We willen genieten van het moment en vooruit kijken”, zei Victor Osimhen na de overwinning van zijn team op Frankfurt, eraan toevoegend: “Het is een grote overwinning. We herschrijven de geschiedenis van deze club. We blijven dromen. We hebben geen grenzen.”

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *