coin-master-free-spins-2023-hdbn tiktok-unlimited-coins-instantli-2023-sxr free-gems-stumble-guys-2023-dfdf coin-master-free-spins-2023-afsd coin-master-free-5000-spin-link-afsd

Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – De Amerikaanse Senaat heeft zijn goedkeuring gehecht aan Michael Ratney, die door de Amerikaanse president Joe Biden was voorgedragen om de ambassadeur van Washington in Riyad te worden, op een delicaat moment ontsierd door veel speculatie en vragen over de aard van de relatie tussen de twee landen in het licht van de Russische invasie van Oekraïne en de Saoedische toenadering. De eerdere uitspraken van de Chinezen en Biden over “het bestraffen van Saoedi-Arabië” en het veranderen van het koninkrijk in “ballingschap”.

Volgens het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken is Michael Ratney de decaan van de School of Language Studies aan het Foreign Service Institute van het ministerie van Buitenlandse Zaken en is hij al sinds 1990 ambtenaar van de buitenlandse dienst.

Ratney was plaatsvervangend adjunct-staatssecretaris voor Levant, Israël en Palestijnse zaken, en van 2015 tot 2017 was hij speciaal gezant van de Verenigde Staten voor Syrië.

Van 2012 tot 2015 was Ratney consul-generaal van de Verenigde Staten in Jeruzalem en leidde hij een delegatie van 600 Amerikanen, Israëli’s en Palestijnen die verantwoordelijk waren voor de Amerikaanse politieke, economische en culturele betrekkingen met de Palestijnen in Jeruzalem, de Westelijke Jordaanoever en Gaza.

Tot 2012 was Ratney plaatsvervangend adjunct-secretaris voor internationale informatie bij het Office of Public Affairs van het ministerie van Buitenlandse Zaken, waar hij toezicht hield op een netwerk van wereldwijde mediacentra die verantwoordelijk waren voor de betrokkenheid van media in vreemde talen namens de regering van de Verenigde Staten.

Als voormalig woordvoerder van het Bureau of Near Eastern Affairs van het ministerie van Buitenlandse Zaken, diende Ratney als plaatsvervangend hoofd van de missie op de Amerikaanse ambassade in Doha, Qatar, met reizen naar Mexico-Stad, Bagdad, Beiroet, Casablanca, Bridgetown en Washington, DC.

Ratney komt uit Massachusetts en heeft een BA van Boston University en een MA van George Washington University. Hij spreekt Arabisch en Frans.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *