coin-master-free-spin-xdgf free-spin-coin-master-wsdf coin-master-spin-wstrdf coin-master-free-spin-link-liou coin-master-spin-gratis-moklqsd coin-master-spins-coins-qsdkml coin-master-daily-free-spins-mjoui

Van de verklaring van een Saoedische functionaris aan CNN over de details van de Iran-deal en “de belangrijkste geheime clausule daarin”, tot Assad die een permanente Russische militaire aanwezigheid in Syrië verwelkomt en zijn voorwaarden stelt voor een ontmoeting met Erdogan, tot Netanyahu’s verdediging van zijn verandering van de rechterlijke macht in Israël, en de Verenigde Naties beschuldigen Rusland van het plegen van oorlogsmisdaden op grote schaal. In Oekraïne, wat leidde tot de aanbeveling van Gianni Infantino om tot 2027 president van “FIFA” te zijn… Hier is een dagelijkse samenvatting van CNN in het Arabisch met koppen van enkele van de meest prominente verschillende verhalen uit het Midden-Oosten en de wereld.

Saoedische functionaris praat met CNN over details van Iran-deal en “belangrijkste geheime clausule”

Saoedi-Arabië en Iran kwamen vorige week tijdens een bijeenkomst in Peking overeen geen militair geweld tegen elkaar te gebruiken en geen (gewapende) groepen tegen elkaar te steunen, na een door China bemiddelde bijeenkomst.

Al-Assad verwelkomt de permanente militaire aanwezigheid van Rusland… en stelt zijn voorwaarden voor een ontmoeting met Erdogan

De Syrische president Bashar Al-Assad zei donderdag dat hij de uitbreiding van Russische militaire bases en troepen in Syrië verwelkomde en benadrukte dat een dergelijke aanwezigheid “niet tijdelijk mag zijn”, en Al-Assad sprak ook over zijn voorwaarden waaraan zijn Turkse tegenhanger, Recep Tayyip Erdoğan.

Netanyahu verdedigt zijn gerechtelijke veranderingen: Israël zal een democratie blijven

De Israëlische premier Benjamin Netanyahu benadrukte donderdag dat de veranderingen die hij voorstelt in het rechtssysteem van het land geen bedreiging vormen voor de democratie in Israël, maar bedoeld zijn om het weer “in lijn” te brengen met de samenleving.

De Verenigde Naties beschuldigen Rusland van wijdverspreide “oorlogsmisdaden” in Oekraïne

Een rapport dat donderdag door de onafhankelijke internationale onderzoekscommissie over Oekraïne is vrijgegeven, stelt dat Rusland in Oekraïne “een breed scala aan schendingen van de internationale mensenrechtenwetgeving en het internationale humanitaire recht heeft begaan”.

Zijn derde mandaat … Aanbeveling van Gianni Infantino voor de president van “FIFA” tot 2027.

Gianni Infantino is donderdag tijdens het 73e FIFA-congres in de Rwandese hoofdstad Kigali herkozen tot voorzitter van de International Federation of Football Associations, van 2023 tot 2027.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *