coin-master-free-spin-xdgf free-spin-coin-master-wsdf coin-master-spin-wstrdf coin-master-free-spin-link-liou coin-master-spin-gratis-moklqsd coin-master-spins-coins-qsdkml coin-master-daily-free-spins-mjoui

Senator Bill Cassidy (R-La.) onderbrak minister van Financiën Janet Yellen abrupt tijdens een hoorzitting donderdag om te zeggen: “Dat is een leugen”, toen Yellen zei dat president Biden bereid was om met het Congres samen te werken aan hervorming van de sociale zekerheid.

‘Wat, kan het de president niet schelen?’ vroeg Cassidy tijdens een hoorzitting van de financiële commissie van de Senaat over de begroting van Biden.

‘Hij geeft veel om hem,’ antwoordde Yellen.

‘Waar is zijn plan dan?’ Cassidy kwam tussenbeide.

“Hij is bereid om met het Congres samen te werken…” begon Yellen te antwoorden toen Cassidy haar onderbrak.

‘Dat is een leugen,’ riep Cassidy uit.

“Omdat een tweeledige groep senatoren herhaaldelijk om een ​​ontmoeting met hem over Social vroeg [Security] dus iemand die een huidige begunstigde is, ziet zijn uitkering niet met 24 procent worden verlaagd, we hebben niets gehoord over ons verzoek, ‘zei Cassidy.

Die verhitte interactie bracht de voorzitter van de financiële commissie Ron Wyden (D-Ore.) ertoe om in te grijpen en Cassidy te vermanen wegens het schenden van het decorum van de Senaat.

“Ik zou collega’s willen waarschuwen, we hebben hier veel meningsverschillen, maar een getuige beschuldigen van liegen is overdreven”, zei Wyden.

Cassidy verzachtte een beetje en legde uit dat hij Yellen niet beschuldigde van liegen, maar herhaalde wat niet klopte met de werkelijkheid.

“Ik accepteer dat en ik bedoelde het niet voor de staatssecretaris die alleen maar zegt wat ze heeft verteld, ik zeg het voor een empirische observatie – als de president zegt dat hij bereid is elkaar te ontmoeten, dan weigert hij…” de senator van Louisiana begon het uit te leggen voordat Wyden hem onderbrak.

“De tijd van de heren is om. Een getuige beschuldigen van liegen is onbegrijpelijk,’ herhaalde Wyden kort.

Cassidy drong er later bij verslaggevers op aan dat hij Yellen geen leugenaar had genoemd.

“Ik heb haar geen leugenaar genoemd. Ze heeft onderwerpen om over te praten. Ze kreeg te horen dat de president dat zei. Alleen omdat ze rapporteert wat de president haar vertelde, wil ik haar nog geen leugenaar noemen,’ Cassidy.

“Degene die dat gespreksonderwerp heeft gegeven, weet niet dat er meerdere pogingen zijn geweest om mee te praten [Biden,] of hij weet het en besloot dat het een betere pub was[licity] om iets anders te zeggen,” zei hij.

Op de vraag of hij verwachtte dat de hoorzitting zo gespannen zou zijn, merkte Cassidy op dat Biden had opgeroepen tot bijna $ 5 biljoen aan belastingverhogingen zonder “een dubbeltje” aan nieuwe financiering voor de sociale zekerheid voor te stellen, verwijzend naar het begrotingsplan dat het Witte Huis had verzonden. jaar week.

Copyright 2023 Nexstar Media Inc. Alle rechten voorbehouden. Dit materiaal mag niet worden gepubliceerd, uitgezonden, gekopieerd of herverdeeld.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *