coin-master-free-spin-xdgf free-spin-coin-master-wsdf coin-master-spin-wstrdf coin-master-free-spin-link-liou coin-master-spin-gratis-moklqsd coin-master-spins-coins-qsdkml coin-master-daily-free-spins-mjoui

Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – Elektronisch dienstenplatform “Absher”, geassocieerd met het Saoedische ministerie van Binnenlandse Zaken, heeft het resultaat onthuld van de veiling van kentekenplaten met herkenbare autonummers, tijdens de veiling van elektronische kentekenplaten op het platform.

Absher plaatste een tweet op haar officiële pagina en onthulde de waarde van de veilingen, inclusief het “F1”-schilderij, op 4,150 miljoen riyals (ongeveer $ 1,09 miljoen).

In een aparte tweet heeft het platform andere uitgelichte afbeeldingen vrijgegeven van het evenement, dat donderdag om 22.00 uur lokale tijd eindigt.

En de Algemene Administratie voor Verkeer en Veiligheid in het Koninkrijk lanceerde een veiling die ook het aanbod van platen met nieuwe symbolen omvatte, en legde uit dat “het voor het eerst begon met het aanbieden van kentekenplaten met symbolen die uit een of twee letters bestaan, in naast nummers, om een ​​uitzonderlijke toevoeging te zijn aan de dienst voor elektronische platenveilingen”, aldus wat hij zei. Officieel Saoedisch persbureau.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *