FREE GEMS GENERATOR FOR STUMBLE GUYS ZRZQ2 Free Tiktok Coins Zip Code X6HH1 Free Tiktok Followers Without Coins LFmRE 1k free spins coin master 2023-kbn 1k free spins coin master 2023-pqm2 Free Tiktok Coins Zip Code Mqzqe coin master free 5000 spin link-ojjj STUMBLE GUYS FREE GEMS APK LPDGL Free Tiktok Coins Zurückgeben 9VbCE 1k free spins coin master 2023-vrli

(CNN) — Het Russische ministerie van Defensie maakte woensdag bekend dat een telefoongesprek tussen de Russische minister van Defensie Sergei Shoigu en zijn Amerikaanse tegenhanger Lloyd Austin zich concentreerde op de “oorzaken en gevolgen” van het neerhalen van een Amerikaanse drone boven Black. Zee.

Volgens een verklaring van het Russische ministerie van Defensie vertelde Shoigu aan Austin dat het ongeval was “veroorzaakt door de niet-naleving door de Verenigde Staten van de door de Russische Federatie in die regio aangekondigde regels voor vluchtbeperkingen” sinds het begin van de oorlog met Oekraïne.

Hij voegde eraan toe: “Opgemerkt wordt dat de Amerikaanse luchtaanvallen op de kust van de Krim provocerend van aard zijn, en Shoigu zei dat Rusland op gepaste wijze zal blijven reageren op alle provocaties.”

De Verenigde Staten kondigden aan dat een Russische Su-27-jet een Amerikaanse MQ-9 Reaper-drone van brandstof voorzag terwijl deze in het internationale luchtruim boven de Zwarte Zee vloog, waarna een Russische straaljager in botsing kwam met de drone, deze beschadigde en Amerikaanse functionarissen dwong hem te laten vallen in het water.

Ondertussen beschuldigde de Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergei Lavrov de Verenigde Staten ervan de luchtruimbeperkingen in de kustgebieden van de Zwarte Zee te “negeren”.

In een interview met de Russische staatstelevisie zei Lavrov: “Ze negeren volledig wat ons leger aankondigde na de start van de speciale militaire operatie, namelijk dat die gebieden in de Zwarte Zee een beperkte status hebben voor het gebruik van vliegtuigen.” Hij gaf de Verenigde Staten ook de schuld van het “constante zoeken naar provocaties”. Het doel is om de spanningen te vergroten”, en hij verklaarde dat “elk incident dat leidt tot een conflict tussen twee nucleaire grootmachten altijd een groot gevaar inhoudt”.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *