FREE GEMS GENERATOR FOR STUMBLE GUYS ZRZQ2 Free Tiktok Coins Zip Code X6HH1 Free Tiktok Followers Without Coins LFmRE 1k free spins coin master 2023-kbn 1k free spins coin master 2023-pqm2 Free Tiktok Coins Zip Code Mqzqe coin master free 5000 spin link-ojjj STUMBLE GUYS FREE GEMS APK LPDGL Free Tiktok Coins Zurückgeben 9VbCE 1k free spins coin master 2023-vrli

Het verhaal in één oogopslag


  • Volgens de Amerikaanse Consumer Product Safety Commission, 4,2 miljoen Nurtec ODT (rimegepant) 75 milligram oraal uiteenvallende tabletten, verpakt in blisterverpakkingen van acht, ze hebben geen kindveilige verpakking vereist door de Wet op verpakkingen ter voorkoming van gifstoffen, waardoor het risico op vergiftiging van kinderen ontstaat.

  • De betrokken producten hebben een NDC-nummer van 72618-3000-2 en een vervaldatum van juni 2026. Landelijke apotheken distribueren de voorgeschreven medicatie sinds december 2021.

  • Consumenten dienen het teruggeroepen product onmiddellijk buiten het zicht en bereik van kinderen te verwijderen en contact op te nemen met Pfizer voor een gratis opbergtas voor kinderen.

(WHTM) – Pfizer roept meer dan 4 miljoen verpakkingen migrainepillen op recept terug die niet voldoen aan de kinderveilige verpakkingseisen.

Volgens de Amerikaanse Consumer Product Safety Commission, 4,2 miljoen Nurtec ODT (rimegepant) 75 milligram oraal uiteenvallende tabletten, verpakt in blisterverpakkingen van acht, ze hebben geen kindveilige verpakking vereist door de Wet op verpakkingen ter voorkoming van gifstoffen, waardoor het risico op vergiftiging van kinderen ontstaat.

De betrokken producten hebben een NDC-nummer van 72618-3000-2 en een vervaldatum van juni 2026. Landelijke apotheken distribueren de voorgeschreven medicatie sinds december 2021.

Volgens Pfizer wordt Nurtec ODT voorgeschreven aan volwassenen voor de acute behandeling van migraineaanvallen met of zonder aura en de preventieve behandeling van episodische migraine.

Consumenten dienen het teruggeroepen product onmiddellijk buiten het zicht en bereik van kinderen te verwijderen en contact op te nemen met Pfizer voor een gratis opbergtas voor kinderen. Na veilige opslag kan het medicijn verder worden gebruikt zoals voorgeschreven.

Er zijn op dit moment geen meldingen van gewonden.

Voor meer informatie kunnen gebruikers neem contact op met Pfizer op 800-879-3477 van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 19.00 uur ET of bezoek Nurtec-website voor meer informatie over de terugroepactie.


Copyright 2023 Nexstar Media Inc. Alle rechten voorbehouden. Dit materiaal mag niet worden gepubliceerd, uitgezonden, gekopieerd of herverdeeld.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *