1k-free-spins-coin-master-2023 free-spins-coin-master-unlimited


  • De gloednieuwe winnaar van de beste vrouwelijke bijrol voor ‘All at once Everywhere’ vraagt ​​om haar beeldje genderneutraal (“elle”) te noemen


  • De actrice zet zich naar aanleiding van de transitie van haar dochter Ruby twee jaar geleden zeer in voor de rechten van de transgemeenschap


  • Beiden vertelden hoe ze het hele proces hebben ervaren. “Ik keek vol verbazing en trots toe hoe onze zoon Ruby werd”

Jamie Lee Curtis had al drie Golden Globes en twee Bafta’s voor films als Risicovolle leugens En Het spel gaat tussen de boefjes. Maar niets, blijkbaar, vergeleken met het geluk dat deze zondag hem bracht te ontvangen de eerste Oscar in haar lange carrière, voor beste vrouwelijke bijrol geweldig voor haar rol belastinginspecteur binnen de winnende film van de avond, Alles tegelijk overal:

Jamie Lee Curtis in ‘Alles tegelijk overal’A24

Na droeg de prijs op aan zijn moeder, actrice Janet Leighhoofdrolspeler van Psychose (“Mam, ik heb net een Oscar gewonnen!”zei hij in een van de meest emotionele toespraken van het gala)dochter Toni Curtis (Whit rokken en doe eens gek) stopt niet met het vieren van zijn mijlpaal op sociale netwerkendeel allerlei foto’s met je dierbare beeldje:

De een film over het ‘Daniels’-multiversum revitaliseerde de populariteit van de actrice 64 jaar oud, dat hij er vandaag zelf een gaf de eerste interviews voor de show Vandaag (NBC)een van de meest bekeken op de Amerikaanse televisie, waar hij deelde de beslissing die hij nam met betrekking tot zijn Oscar:

Uit respect voor mijn dochter Ruby noem ik Oscar ‘elle’

Jamie Lee Curtis, activist gewijd aan feminisme en LGTBI-rechtenzei dat het van toepassing is naar zijn nieuwe beeldje met het neutrale voornaamwoord “zij/zij” (“elle”, vertaald in het Spaans), uit respect voor haar transgenderdochter Ruby. De hoofdpersoon van de serie Halloween of recent dolken in de rug hij voegde eraan toe ja ze noemde hem zelfs niet meer “Oscar”.

“Hoe gaat het met je Oscar?” Ze werd gevraagd door de presentatoren van het programma, waarop de actrice antwoordde: “Ter ondersteuning van mijn dochter Ruby noem ik haar het voornaamwoord zij/zij [elle]dus zij zijn [elle] dat is heel leuk”. “Zo noem ik hem maar, hij vindt haar leuk, hij is het gewend”de actrice vierde haar beslissing om verwijst naar Oscar met niet-binair geslacht, in plaats van de gebruikelijke mannelijke, ‘hij’ [él].

'Alles tegelijk overal' leverde Jamie Lee Curtis zijn eerste Oscar op

‘Alles tegelijk overal’ leverde Jamie Lee Curtis zijn eerste Oscar opRodin Eckenroth

Trotse moeder van een transgenderdochter

Het was toen eind 2020 Ruby, 26 jaar geleden geboren als Thomas, kwam uit de kast als transgender na uitvoering van het gewenste geslachtsverandering.

“Het was eng om het ze te vertellen [a mis padres] iets over mij dat je niet wist”De dochter van Jamie Lee Curtis is openhartig over het moment dat ze haar familie vertelde dat ze van geslacht wilde veranderen. “Het was eng, maar ik maakte me geen zorgen, want ik was mijn hele leven al geaccepteerd.” zei hij in een interview voor mensen, Oktober 2021, waarin poseerde voor het eerst met haar moeder na het einde van de transitie:

Jamie Lee Curtis van haar kant herinnert zich hoe moeder en dochter zijn ze omhelsden en huilden samen na het horen van het nieuws. De actrice gaf toe dat het voor haar het moeilijkste was om eraan te wennen haar dochter niet meer in het mannelijke geslacht aan te spreken. “Het is de naam die je je zoon hebt gegeven, die je je hele leven al hebt gezegd… Soms raak ik in de war”hij legde uit.

Jamie Lee Curtis, met haar dochter Ruby voor haar transitie

Jamie Lee Curtis, met haar dochter Ruby voor haar transitieCERTIFICERING PERS

“Ik heb met verbazing en grote trots gekeken hoe onze zoon Ruby werd, ik leer veel van haar”voegde de actrice toe die de onvoorwaardelijke steun van haar dochter werd. “Anderen helpen is iets dat iedereen zou moeten doen. Ik denk niet dat het alleen een kwestie van ons huis is. Het moet iets menselijks zijn. Ruby, ik ben er trots op je moeder te zijn, vandaag meer dan ooit.” zei ze opgewonden.

Jamie Lee Curtis was de officiant bij het themahuwelijk van haar dochter Ruby en haar partner Kynthia in mei 2022. in de tuin van je huis:

Ruby probeerde te acteren, in de film World of Warcraft: op zoek naar een groep, maar hij verliet het en werkt nu in de industrie als video bewerker.

Hij heeft nog een geadopteerde dochter, Annie.

Jamie Lee Curtis, vier decennia getrouwd met muzikant, acteur en regisseur Christopher Guest (75 jaar)hebben een andere dochter ouder dan Ruby, Annie (leeftijd 36)die in 2019 is getrouwd en is dansleraar. dat waren ze allebei geadopteerd door het gast-Curtis-stel:

Jamie Lee Curtis en haar man, Christopher Guest, met hun dochters Ruby (links) en Annie (rechts).  oktober 2022

Jamie Lee Curtis en haar man, Christopher Guest, met hun dochters Ruby (links) en Annie (rechts). oktober 2022Kevin Winter

“Ik ben trots en dankbaar dat ik de moeder ben van een transdochter en ik betuig mijn steun aan alle transfamilies in Amerika die nu worden uitgekozen door conservatieve wetgevers.” zei hij een jaar geleden in een Instagram-post, waarin hij poseerde met een transvlag-T-shirt en een opgeheven vuist.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *