coin-master-free-spins-2023-hdbn tiktok-unlimited-coins-instantli-2023-sxr free-gems-stumble-guys-2023-dfdf coin-master-free-spins-2023-afsd coin-master-free-5000-spin-link-afsd

Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – Activisten op sociale media hebben videoclips verspreid van een interview met prins Turki Al-Faisal, het voormalige hoofd van de Saoedische inlichtingendienst, en wat hij zei over de Saoedi-Iraanse toenadering.

De verklaringen van prins Turki Al-Faisal die circuleerden, kwamen in een interview dat hij gaf aan France 24 channel, waarin hij zei: “Er is een verwijzing in de huidige overeenkomst naar de veiligheidsovereenkomst die plaatsvond in 2001 toen de betrekkingen goed waren tijdens de Khatami tijdperk, en ik denk dat het gevolgen zal hebben voor andere kwesties, zoals bijvoorbeeld Jemen, en hopelijk Syrië, waar we getuige zijn van voortdurend bloedvergieten.

En de prins voegde eraan toe dat dit ook tot uiting zou kunnen komen in Libanon, “waar ze nog steeds geen president kunnen kiezen, en zelfs in Irak, waar ze problemen hebben met wat bekend staat als de massa van het volk en hun vermogen om dingen te doen onafhankelijk van de Iraakse regering. .”

Gevraagd naar het standpunt van Israël over de deal tussen Saoedi-Arabië en de mogelijkheid dat deze de Israëlische premier Benjamin Netanyahu ertoe zal aanzetten Iran aan te vallen omdat hij geen andere oplossing ziet voor het nucleaire programma van Teheran, zei Prins Turki: “Ik denk niet dat de Israëlische premier minister heeft een excuus nodig als hij dat wil. Aanvallen op Iran, en we horen al 15 jaar over Israëlische aanvallen op Iran, sinds 2005. Er was altijd op de een of andere manier nieuws dat Israël een aanval op Iran aan het voorbereiden was, maar dat is nooit gebeurd, dus we weten het niet.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *