coin-master-free-spin-xdgf free-spin-coin-master-wsdf coin-master-spin-wstrdf coin-master-free-spin-link-liou coin-master-spin-gratis-moklqsd coin-master-spins-coins-qsdkml coin-master-daily-free-spins-mjoui

Het leger onderzoekt de dood van een andere vrouwelijke soldaat die klaagde over seksuele intimidatie in Fort Hood, Texas, dezelfde basis waar Army Spc. Vanessa Guillen is drie jaar geleden vermoord.

Pvt. Ana Basalduaruiz, 20, een gevechtsingenieur die de afgelopen 15 maanden bij de 1st Calvary Division heeft gediend, is maandag dood aangetroffen, volgens verklaring van Fort Hood.

Basalduaruiza’s dood komt weken nadat ze blijkbaar bij haar moeder had geklaagd dat ze seksueel werd lastiggevallen door haar superieuren en andere leeftijdsgenoten, zei haar familie Stel Telemundo op de hoogteeen Spaanstalig nieuwscentrum dat eigendom is van NBC.

De verklaring van Fort Hood vermeldde geen beschuldigingen van seksuele intimidatie, maar zei dat de afdeling Criminal Investigation van het leger “actief onderzoek doet naar de feiten en omstandigheden rond haar dood”. Bovendien staat de commandostructuur van Basalduaruiza “in contact met haar familie om hen op de hoogte te houden, eventuele zorgen te ontvangen en hen alle informatie te verstrekken die kan worden vrijgegeven”, aldus het leger.

Het is niet duidelijk of Basalduaruiz seksuele intimidatie heeft gemeld in Fort Hood, ongeveer 240 kilometer ten zuidwesten van Dallas.

De militaire verklaring bevatte geen aanvullende details over haar dood, hoewel haar familie Noticias Telemundo vertelde dat ze dood was aangetroffen in een onderhoudsbuurt en dat haar dood als zelfmoord zou worden beschouwd.

Fort Hood worstelt historisch gezien met moorden, zelfmoorden en aanrandingen onder zijn troepen, met 50 zelfmoorden en 11 moorden onderzocht in de afgelopen vijf jaar, volgens gegevens van 2021.

Guillen werd daar in april 2020 vermoord en haar dood leidde tot een uitgebreid onderzoek naar aanranding en geweld op de basis. De onderzoeken leidden tot het ontslag of de schorsing van 14 leiders en tot verschillende beleidswijzigingen.

Het leger zei ook dat het een onafhankelijk bureau voor seksuele misdrijven zou oprichten dat uit de commandostructuur zou worden verwijderd.

Net als Basalduaruiz klaagde Guillen over seksuele intimidatie door een medesoldaat voordat deze haar vermoordde. Verdachte soldaat Spc. Aaron Robinson, schoot en pleegde zelfmoord toen hij werd achtervolgd door de politie.

Copyright 2023 Nexstar Media Inc. Alle rechten voorbehouden. Dit materiaal mag niet worden gepubliceerd, uitgezonden, gekopieerd of herverdeeld.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *