FREE GEMS GENERATOR FOR STUMBLE GUYS ZRZQ2 Free Tiktok Coins Zip Code X6HH1 Free Tiktok Followers Without Coins LFmRE 1k free spins coin master 2023-kbn 1k free spins coin master 2023-pqm2 Free Tiktok Coins Zip Code Mqzqe coin master free 5000 spin link-ojjj STUMBLE GUYS FREE GEMS APK LPDGL Free Tiktok Coins Zurückgeben 9VbCE 1k free spins coin master 2023-vrli


  • In februari stegen de prijzen van voeding en alcoholvrije dranken met 16,6% ten opzichte van dezelfde maand in 2022.


  • Ondanks dat huishoudens in november minder zuivelproducten kochten dan in dezelfde maand van het voorgaande jaar, nam de inzameling fors toe


  • Consumenten stopten met het kopen van in de eerste plaats een kan olie van vijf liter

Voedingsmiddelen die in prijs zijn gestegen in vergelijking met vorig jaar zijn suiker (52,6%), boter (39,1%), sauzen en specerijen (33,8%), olijfolie (33,5%) en volle melk (33,2%). Dit alles heeft ertoe geleid Het aantal producten dat huishoudens kopen is aanzienlijk verminderd, in die mate dat uitkeringen hebben gewaarschuwd voor een ongekende kwantitatieve crisis als gevolg van inflatie.

Wat betreft melk, volgens de laatste gegevens van het Ministerie van Consumptie in het maandrapport over dit product van november vorig jaar, Gebleken is dat huishoudens in die periode minder zuivelproducten (8,3%) kochten, zowel consumptiemelk (9,2%) als zuivelproducten (6,4%). Desondanks groeide de collectie zeer sterk (18,2%) door de groei van de gemiddelde prijs (28,8%), die boven het gemiddelde voor voeding groeide.

Minder geitenmelk en lactosevrij

Als we in details treden, tussen november 2021 en november 2022. consumenten stopten meestal met het kopen van geitenmelk (37,1% minder) en lactosevrije melk (27% minder). Dit kwam echter niet evenredig tot uiting in de facturatie van deze twee producten in dezelfde periode, want hoewel de facturatie van geitenmelk daalde met 34,5%, daalde die van lactosevrije melk slechts met 5,7%, ondanks het feit dat de facturatie was beduidend lager. besteed.

Deze omstandigheid wordt duidelijker weerspiegeld in de melkconsumptie in het tetrapak, dat weliswaar met 8,4% daalde, maar toch met 24,1% in omzet toenam.

In dezelfde periode daalde ook de consumptie van yoghurt met 5,5 procent, maar werd er toch 12 procent meer voor dat product in rekening gebracht. Lactosevrije yoghurts daalden het meest (56,7 procent minder), waarvan de rekening met 29,6 procent werd verlaagd, en yoghurt met toevoegingen (20 procent minder), die 6,1 procent minder in rekening werden gebracht. Integendeel, huishoudens besloten natuuryoghurt te kopen (de prijs steeg met 14,1 procent) en hun rekening steeg met 40,1 procent.

Een kruik van vijf liter olie is boven alles

Wat betreft olie, van november 2021 tot november 2022 daalde het verbruik met 14,9%, maar toch rekende de markt 14,1% meer aan. Huishoudens stopten met het kopen van in de eerste plaats de vijfliterfles (die daalde met 24,4%) – het verbruik van de éénliterfles daalde met 5,2%.

In deze periode daalde de aankoop van vierge en extra vierge olijfolie met 9,4% (desondanks steeg de omzet met 12,9%), evenals olijfolie (18,9% minder), hoewel de omzet met 5,5% meer toenam.

Toch was het dat De facturatie van zonnebloemolie (waarvan het verbruik daalde met 12,6%) steeg het meest, 47,3%.

Alleen olie uit afvallen verhoogde het verbruik (4,6%), terwijl de inzameling met 72,4% toenam.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *