coin-master-free-spin-xdgf free-spin-coin-master-wsdf coin-master-spin-wstrdf coin-master-free-spin-link-liou coin-master-spin-gratis-moklqsd coin-master-spins-coins-qsdkml coin-master-daily-free-spins-mjoui

Washington, VS (CNN) — Het Europese commando van het Amerikaanse leger heeft dinsdag beelden vrijgegeven van een confrontatie tussen een Amerikaanse verkenningsdrone en een Russische straaljager terwijl ze over de Zwarte Zee vlogen.

De vrijgegeven video toont de beslissende momenten van de confrontatie in de lucht en wat de camera van de MQ-9-drone vastlegde in de richting van de staart- en achterwielaangedreven helikopter, waar een Russische SU-27 range fighter van dichtbij verscheen.

Op de video is ook het moment te zien waarop de commandant van de Russische straaljager tijdens het naderen brandstof in de drone goot.

De video werd vervolgens afgebroken nadat een Russische jager in botsing kwam met een Amerikaanse drone, waardoor de propeller beschadigd raakte en uiteindelijk in de Zwarte Zee stortte, terwijl Rusland ontkende dat de botsing had plaatsgevonden.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *