FREE GEMS GENERATOR FOR STUMBLE GUYS ZRZQ2 Free Tiktok Coins Zip Code X6HH1 Free Tiktok Followers Without Coins LFmRE 1k free spins coin master 2023-kbn 1k free spins coin master 2023-pqm2 Free Tiktok Coins Zip Code Mqzqe coin master free 5000 spin link-ojjj STUMBLE GUYS FREE GEMS APK LPDGL Free Tiktok Coins Zurückgeben 9VbCE 1k free spins coin master 2023-vrli

Vice-president Harris woonde donderdag de eerste ronde March Madness-wedstrijd tussen Howard University en de University of Kansas bij.

Harris verscheen op de jumbotron in de Wells Fargo Arena in Des Moines, Iowa, tijdens een NCAA-basketbalwedstrijd voor heren tussen de Howard Bison en de Kansas Jayhawks. Howard, een historisch zwarte universiteit, is Harris’ alma mater, waar ze in 1986 afstudeerde met een bachelor in politieke wetenschappen en economie.

Harris zwaaide vanuit de kamer boven Howard’s bank terwijl hij op de jumbotron zat. Het publiek leek een beetje laat om Harris te zien, maar reageerde al snel met een mengeling van gejuich en wat boegeroep.

Een functionaris van het Witte Huis zei dat een andere heer, Doug Emhoff, met zijn vrouw bij de wedstrijd was verschenen.

Harris kon worden gezien terwijl ze met anderen in haar suite stond te praten terwijl ze naar de wedstrijd keek.

Harris zou eerder naar Iowa reizen om lokale leiders te ontmoeten om te bespreken hoe reproductieve rechten kunnen worden beschermd en om deel te nemen aan een rondetafelgesprek. Dit is haar eerste reis naar Iowa sinds ze vice-president is geworden.

De regering plaatste Harris in de voorhoede van de kwestie van abortusrechten, aangezien meer dan een dozijn staten stappen ondernamen om de procedure aanzienlijk te beperken nadat het Hooggerechtshof Roe v. Wade had vernietigd.

Kansas versloeg Howard met 96-68 om door te gaan naar de tweede ronde van het toernooi. De laatste keer dat Howard deelnam aan het NCAA-basketbaltoernooi voor mannen was in 1992, zei een functionaris van het Witte Huis.

De perspool werd met nog ongeveer drie minuten te spelen de kleedkamer van Howard binnengeleid en de spelers van het team druppelden net voor 15.15 uur binnen. Harris en Emhoff liepen een paar minuten na de spelers de kleedkamer in.

Harris prees de spelers ondanks het verlies voor hun spel.

“Je speelde hard, je speelde tot de laatste seconde, je maakte ons allemaal Bisons trots,” zei ze.

Harris zei dat ze Howard-alumni over de hele wereld heeft gezien en veel mensen over het team heeft horen praten.

“Je stopte niet en dat is zo inspirerend”, zei ze. “Dus je bleef spelen met je kin omhoog en je schouders naar achteren omdat je de wereld liet zien wie de Bisons zijn.”

De eerste ronde van het herentoernooi March Madness begon donderdag, terwijl de eerste ronde voor de vrouwen op vrijdag begint.

Copyright 2023 Nexstar Media Inc. Alle rechten voorbehouden. Dit materiaal mag niet worden gepubliceerd, uitgezonden, gekopieerd of herverdeeld.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *