coin-master-free-spin-xdgf free-spin-coin-master-wsdf coin-master-spin-wstrdf coin-master-free-spin-link-liou coin-master-spin-gratis-moklqsd coin-master-spins-coins-qsdkml coin-master-daily-free-spins-mjoui

De Fransman Rudi Garcia, de coach van het eerste team van Al-Nasr, legde donderdag minimanoeuvres op ter voorbereiding op de wedstrijd van zaterdag met Abha voor de 21e ronde van de Saudi Roshen League.
Al-Asfar ontvangt hun zuidelijke tegenhanger in het Marsoul Park Stadium na een 3-1 overwinning in de kwartfinales van de Guardians of the Two Holy Mosques Cup op dinsdag.
Nasraoui’s training begon in de sportschool, gevolgd door fitnessoefeningen, gevolgd door tactische oefeningen, en daarna voerden de spelers mini-manoeuvres uit.
Al-Nasr zal zijn competitiecarrière voortzetten, nadat hij in de laatste ronde verloor van de beste Al-Ittihad, die El Clásico won met een onbeantwoord doelpunt in het King Abdullah Sports City Stadium in Jeddah, maar zakte naar de tweede plaats. plaats, met één punt. .

Garcia zorgt voor een overwinning met

Garcia zorgt voor een overwinning met

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *