FREE GEMS GENERATOR FOR STUMBLE GUYS ZRZQ2 Free Tiktok Coins Zip Code X6HH1 Free Tiktok Followers Without Coins LFmRE 1k free spins coin master 2023-kbn 1k free spins coin master 2023-pqm2 Free Tiktok Coins Zip Code Mqzqe coin master free 5000 spin link-ojjj STUMBLE GUYS FREE GEMS APK LPDGL Free Tiktok Coins Zurückgeben 9VbCE 1k free spins coin master 2023-vrli

Caïro, Egypte (CNN) – De Egyptische regering heeft goedkeuring gegeven aan besparingen van 1.000 Egyptische pond ($ 32,47) per jaar voor elke getrouwde vrouw met maximaal twee kinderen, te besteden na de leeftijd van 45 jaar, met als doel de prikkels voor vrouwen om meer kinderen te krijgen te veranderen en uitvoering van het nationaal anticonceptieplan. Het vergroten van het aantal inwoners om de dienstverlening aan de burger te verbeteren.

De bevolkingsgroei vertraagde tot 1,583 miljoen mensen in 2022, vergeleken met 2,159 miljoen het voorgaande jaar, en de totale binnenlandse bevolking van Egypte bereikte donderdag 104,697 miljoen, volgens de bevolkingswaarneming van het Centraal Agentschap voor Openbare Mobilisatie en Statistiek.

dr. Amira Tawadros, directeur van het Demografisch Centrum van het Ministerie van Planning en Economische Ontwikkeling, zei: “Centrumafdelingen zullen in het hele land worden opgericht om gehuwde vrouwen te helpen zich te registreren bij het Nationale Project voor de Ontwikkeling van het Egyptische Gezin om te profiteren van de dienst die door het project wordt geleverd, namelijk: economische empowerment van vrouwen en verbetering van diensten voor gezinsplanning.” Reproductieve gezondheid, gratis toegang voor iedereen, cultureel bewustzijn en educatieve interventies. De locaties van deze vestigingen en de aanmelddata worden de komende tijd bekend gemaakt.

In februari vorig jaar lanceerde de Egyptische regering een nationaal project voor de ontwikkeling van het Egyptische gezin, dat gericht is op het verbeteren van demografische kenmerken zoals onderwijs, gezondheid, werkgelegenheid, economische empowerment en cultuur, terwijl de bevolkingsgroei wordt beheerst.

Tawadros voegde er in exclusieve verklaringen aan CNN Arabic aan toe dat het Egyptian Family Development Project een financiële stimulans bevat voor vrouwen om hen aan te moedigen zich bij het project aan te sluiten. Om de reproductieve gezondheid te verbeteren, werd overeengekomen dat een bedrag van 1.000 Egyptische pond ($ 32,47) zou worden betaald aan elke getrouwde vrouw met maximaal twee kinderen, waarvan het totale bedrag verschuldigd zou zijn wanneer ze 45 werd.

Ze legde uit dat voor vrouwen in Egypte, met medeweten van een actuarieel expert van de Universiteit van Caïro in samenwerking met verschillende bedrijven, actuariële studies en levensschema’s werden opgesteld en afgesproken dat dit bedrag jaarlijks zou worden gespaard onder de voorwaarde dat het zou worden betaald aan de vrouw na het bereiken van de leeftijd van 45, inclusief rente, met een terugbetaling die kan oplopen tot 60 duizend pond (19477.99). dollar).

Het Egyptian Family Development Project heeft tot doel het geboortecijfer van Egypte te verlagen van 2,8 kinderen per gezin in 2022 tot 1,6 kinderen per gezin om de bevolkingsgroei onder controle te houden, met als doel de Egyptische bevolking in 2030 op 108 miljoen te brengen in plaats van 118 miljoen volgens de huidige geboortecijfers.

Amira Tawadros verwees naar de voorwaarden voor de betaling van financiële prikkels aan vrouwen die zich bij het project aansluiten, namelijk dat het gezin vastbesloten is om maximaal twee kinderen te krijgen, en het tijdsverschil tussen de geboorten van elk van hen, en de interesse in periodieke vaccinaties voor kinderen en niet voortijdig schoolverlaten, en inzet van vrouwen voor periodieke onderzoeken naar borstkanker en niet-overdraagbare ziekten, rekening houdend met periodieke bezoeken aan klinieken voor gezinsontwikkeling.

De service-as van het Egyptian Family Development Project omvat de opleiding en hervestiging van 1.500 vrouwelijke artsen om vrouwen voorlichting te geven over reproductieve gezondheid en gratis fondsen te verstrekken om zich te organiseren, samen te werken met 400 maatschappelijke organisaties om reproductieve gezondheidsdiensten te verlenen, en mobiele centra uit te rusten om vrouwen overal te bereiken het land. land, met de verstrekking van een voedselmand als onderdeel van het 100-dagenprogramma. De eerste in het leven van een kind.

Rania El-Gazairly, een lid van de commissie voor cultuur en informatie in het Egyptische parlement, zei op haar beurt dat de goedkeuring door de regering van financiële prikkels die vrouwen aanmoedigen om reproductieve gezondheid te behouden een positieve zaak is, om de bevolkingsgroei die bedreigt de economische groei en sluit ook aan bij de voorstellen die ik eerder in het kader van het project heb gedaan. Een wet, gericht op anticonceptie.

Egypte is de afgelopen jaren getuige geweest van een aanzienlijke bevolkingsgroei, aangezien de totale bevolkingsgroei van 2012 tot 2021 ongeveer 24,9 miljoen mensen bereikte, met een jaarlijks gemiddelde van 2,5 miljoen geboorten, vergeleken met 17,7 miljoen mensen tussen 1982 en 1991, met een gemiddelde van 1,8 miljoen geboorten per jaar in die periode.

Al-Jazairly voegt eraan toe, in exclusieve verklaringen aan CNN in het Arabisch, dat de goedkeuring van een financiële stimulans beter is om vrouwen aan te moedigen om voor hun gezondheid te zorgen en de hoge bevolkingsgroei onder controle te houden, en benadrukt de noodzaak voor de staat om zich tot vrouwen op het platteland te wenden , dorpen. en gehuchten om het bewustzijn van de stimulans te vergroten en het concept van vrouwen te veranderen en de levenskwaliteit van de burgers te verbeteren.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *