coin-master-free-spin-xdgf free-spin-coin-master-wsdf coin-master-spin-wstrdf coin-master-free-spin-link-liou coin-master-spin-gratis-moklqsd coin-master-spins-coins-qsdkml coin-master-daily-free-spins-mjoui

(CNN) – Een rapport dat donderdag is vrijgegeven door de onafhankelijke internationale onderzoekscommissie over Oekraïne zegt dat Rusland “een breed scala aan schendingen van de internationale mensenrechtenwetgeving en het internationaal humanitair recht” heeft begaan in Oekraïne.

Het rapport stelt dat “oorlogsmisdaden” gepleegd door de Russen omvatten “aanvallen op burgers en energiegerelateerde infrastructuur, opzettelijke moorden, illegale opsluiting, marteling, verkrachting en andere vormen van seksueel geweld, evenals illegale overbrengingen en deportaties van kinderen. “

Het rapport documenteerde ook een klein aantal schendingen begaan door Oekraïense troepen, “waaronder mogelijke willekeurige aanvallen en twee incidenten die als oorlogsmisdaden kunnen worden beschouwd, waarbij Russische krijgsgevangenen werden neergeschoten, gewond en gemarteld”, aldus de mensenrechtenverklaring van de VN. rechten. .

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *