FREE GEMS GENERATOR FOR STUMBLE GUYS ZRZQ2 Free Tiktok Coins Zip Code X6HH1 Free Tiktok Followers Without Coins LFmRE 1k free spins coin master 2023-kbn 1k free spins coin master 2023-pqm2 Free Tiktok Coins Zip Code Mqzqe coin master free 5000 spin link-ojjj STUMBLE GUYS FREE GEMS APK LPDGL Free Tiktok Coins Zurückgeben 9VbCE 1k free spins coin master 2023-vrli

Volgens een VN-rapport zijn Nederland, België en Duitsland de belangrijkste invoercentra voor cocaïne in West-Europa geworden. “Noordzeehavens als Antwerpen, Rotterdam en Hamburg overschaduwen nu de traditionele importbestemmingen in Spanje en Portugal”, zei het VN-bureau voor drugs en misdaad (UNODC) donderdag in Wenen.

Het bureau van de Verenigde Naties verscheen in die van hen Wereldwijd Illegaal cocaïne-marktrapport Bezorgd dat de coca-oogst met 35 procent is gestegen na de pandemische inzinking van vorig jaar. Het areaal in Zuid-Amerika is toegenomen tot meer dan 300.000 hectare. VN-experts meldden ook dat vooruitgang in de chemische verwerking van coca tot cocaïne de productie heeft helpen verhogen.

Drugsvangsten in Hamburg en Bremen nemen toe

De vraag naar het stimulerende middel is de afgelopen tien jaar in veel delen van de wereld ook toegenomen, aldus het rapport. Volgens VN-experts had de Noordzeeroute kunnen bijdragen aan de grotere verspreiding van cocaïne in Europa. Tien jaar geleden begonnen smokkelaars van Albanese afkomst rechtstreeks goederen te kopen in Zuid-Amerika en in België en de Verenigde Staten Nederland schip.

Volgens het rapport hebben de autoriteiten in Antwerpen in 2021 89,5 ton cocaïne in beslag genomen, vergeleken met 70,6 ton in Rotterdam. Terwijl de drugsvondsten in deze twee steden in 2021 slechts licht toenamen, stegen ze sterk in Hamburg en Bremen. Albanese groepen bevoorraadden de Britse markt met cocaïne vanuit nabijgelegen havens in onder meer Nederland en Duitsland, aldus de bronnen.

Volgens douanerechercheurs in Hamburg is in 2021 een recordhoeveelheid van 19 ton in beslag genomen. Volgens voorlopige gegevens daalden de vondsten in de havenstad tot zes ton in 2022.

afbeelding van het infoframe

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *