coin-master-free-spin-xdgf free-spin-coin-master-wsdf coin-master-spin-wstrdf coin-master-free-spin-link-liou coin-master-spin-gratis-moklqsd coin-master-spins-coins-qsdkml coin-master-daily-free-spins-mjoui

De Argentijnen Ever Banega en Riyad Sharahili namen woensdag deel aan de groepstraining van het eerste jeugdvoetbalteam, terwijl doelman Fawaz Al-Qarni aan de laatste fase van zijn revalidatieprogramma begon om te herstellen van kruisbandblessures. .
Hassan Timbukti nam deel aan de training nadat hij hersteld was van een blessure opgelopen tijdens de confrontatie van het team met de Iraakse politie in de eerste ronde van de King Salman Club Cup.
Hattan Bahbari ging de kliniek van de club binnen, terwijl de Braziliaan Carlos Junior doorging met een vooraf voorbereid behandelprogramma.
Op het veld begon Al-Abyad Al-Asmi met de voorbereidingen voor de ontmoeting met de leidende gastheer, met een trainingssessie die begon met rondrennen in het stadion, gevolgd door warming-up en warming-upoefeningen.
De spelers deden technisch-tactische oefeningen in het midden van het veld, voordat de technische staf onder leiding van de Spaanse coach Vicente Moreno tweederde van het stadion een manoeuvre oplegde waarbij hij enkele tactische zinnen toepaste.
Al-Shabab bereidt zich voor op de ontmoeting met de gastheer in de wedstrijden van de 21e ronde van de Saudi Roshen League aanstaande zaterdag.

De jeugd herstelt Banega, Timboektoe en Riyadh

De jeugd herstelt Banega, Timboektoe en Riyadh

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *