1k-free-spins-coin-master-2023 free-spins-coin-master-unlimited

(CNN) – Peter Stano, een woordvoerder van Josep Borrell, hoofd buitenlands beleid van de Europese Unie, reageerde woensdag op de verklaring van een Israëlische diplomatieke functionaris aan CNN dat elk officieel bezoek van Borrell “de verkeerde boodschap zou afgeven” naar aanleiding van een artikel dat hij op de website had gepubliceerd. Het “Projectensyndicaat” van vorige week en andere opmerkingen die hij maakte, zei de Israëlische minister van Buitenlandse Zaken Eli Cohen, waarin Josep Borrell “Israëlische slachtoffers van terreur gelijkstelde met Palestijnse terroristen”.

Stano zei in een korte verklaring: “We zijn ons er niet van bewust dat het Borrell verboden zal worden om Israël te bezoeken, en hij heeft niet geprobeerd Israël binnen te komen op een manier die hem ervan zou weerhouden dit te doen, en kortom, we zijn niet op de hoogte van enige verbod of een besluit van een Israëlische functionaris.” dat de Israëlische autoriteiten Josep Borrell niet toestaan ​​Israël te bezoeken.”

CNN nam contact op met het kantoor van Borrell voor commentaar op de verklaring van de Israëlische functionaris, maar het kantoor heeft nog niet gereageerd op het verzoek van het netwerk.

Een Israëlische functionaris vertelde CNN: “We geloven niet dat er een reden is voor Borrell om op dit moment een officieel bezoek aan Israël te brengen en we geloven dat zijn komst op een officieel bezoek de verkeerde boodschap afgeeft, vooral na dit artikel, dat hij dat niet is.” verboden, maar er is geen officieel bezoek gepland en denk niet dat Israël het juiste moment is voor een officieel bezoek van Borrell.”

Het artikel, geschreven door Borrell, zegt dat het belangrijk is om te erkennen “dat extremisme aan beide kanten groeit” van het Israëlisch-Palestijnse conflict.

“Geweld door Israëlische kolonisten op de Westelijke Jordaanoever vormt een steeds grotere bedreiging voor het leven en het levensonderhoud van Palestijnen – altijd straffeloos”, schreef de Europese functionaris. “Bovendien veroorzaken Israëlische militaire operaties vaak de dood van Palestijnse burgers, zonder effectieve verantwoording, en terwijl de onwettigheid van de nederzettingen zich verspreidt over de bezette gebieden; de delicate status quo met betrekking tot de heilige plaatsen is aan het instorten, de Israëli’s kunnen rekenen op een sterke staat en leger, de Palestijnen niet.

Aan de andere kant veroordeelde de Israëlische minister van Buitenlandse Zaken, die telefonisch met Borrell sprak, in een verklaring: “Josip Borrell’s vergelijking van Palestijnse terroristische daden en Israëlische slachtoffers met de acties van het Israëlische leger tegen terrorisme”, en Cohen viel “de betrokkenheid van de Europese Unie bij de financiering van Palestijnse activiteiten die het aanzetten tot en duwen van de terroristische familie aanmoedigen”, en riep op tot “de afwijzing van elke poging tot inmenging in de interne politieke aangelegenheden van de staat Israël”.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *