coin-master-free-spin-xdgf free-spin-coin-master-wsdf coin-master-spin-wstrdf coin-master-free-spin-link-liou coin-master-spin-gratis-moklqsd coin-master-spins-coins-qsdkml coin-master-daily-free-spins-mjoui

De vraag, bevestigd door TikTok laat op woensdag, markeert de laatste escalatie in het harde optreden van de Amerikaanse regering tegen de app vanwege mogelijke veiligheidsrisico’s die critici hebben geuit op basis van de banden met China.

Het komt na een reeks voorstellen die in het Congres naar voren zijn gekomen die in verschillende mate op TikTok gericht zijn, en na een succesvolle poging om TikTok te verbieden op federaal staat apparaten vorig jaar geslaagd.

Ook het laatste nieuws komt naar voren TikTok-CEO Shou Zi Chew’s geplande getuigenis voor de House Committee on Energy and Commerce volgende week.

Chew zei dat de intrekking geen beveiligingsproblemen zou wegnemen en dat zijn bedrijf zijn lopende plannen om de gegevens van Amerikaanse gebruikers te volgen en afzonderlijk op te slaan, heeft verdubbeld.

“Desinvestering lost het probleem niet op: een verandering van eigenaar zou geen nieuwe beperkingen opleggen aan de gegevensstroom of toegang”, zei Chew in een recent interview met The Wall Street Journal.

Chew weigerde commentaar te geven op de vraag of ByteDance, het moederbedrijf van TikTok, zou openstaan ​​voor de verkoop aanvraag bij een Amerikaans bedrijf. Anderen twijfelden aan de waarschijnlijkheid van een verkoop.

Hannah Kelley, assistent-professor technologie en nationale veiligheid bij het Center for a New American Security, zei dat ze niet gelooft dat ByteDance zal instemmen met een desinvestering van TikTok.

“Dit is nu al meer dan twee jaar een twistpunt in de CFIUS-onderhandelingen – hoe de geïdentificeerde Amerikaanse nationale veiligheidsproblemen kunnen worden verminderd, met name met betrekking tot gegevensstroom en toegang, afgezien van regelrechte vastlegging”, zei Kelley, verwijzend naar de Buitenlandse Zaken Comité investeringen in de Verenigde Staten, Federal Interagency Commission.

We zullen meer hebben over de mogelijke effecten van het TikTok-verbod op TheHill.com.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *