coin-master-free-spins-2023-hdbn tiktok-unlimited-coins-instantli-2023-sxr free-gems-stumble-guys-2023-dfdf coin-master-free-spins-2023-afsd coin-master-free-5000-spin-link-afsd

New York, VS (CNN) – Volgens Amerikaanse functionarissen zijn Russische troepen aangekomen bij de crashlocatie van een Amerikaanse MQ-9-drone in de Zwarte Zee, nadat het Kremlin had gezworen om te proberen het terug te halen.

De Russische marine heeft veel schepen in de Zwarte Zee, waaronder schepen die in havens op de Krim zijn gestationeerd, waardoor het in een uitstekende positie verkeert om de Amerikaanse MQ-9 Reaper-drone op te halen na zijn ontmoeting met Russische straaljagers op dinsdag.

De woordvoerder van de Nationale Veiligheidsraad van het Witte Huis, John Kirby, heeft niet bevestigd dat de Russen ter plaatse waren. Maar hij herhaalde dat de Verenigde Staten stappen hadden ondernomen om te “beletten” dat Rusland bruikbare informatie uit de overblijfselen van de drone zou halen.

Rapporten geven aan dat de drone neerstortte in een deel van de Zwarte Zee dat waarschijnlijk bijna anderhalve kilometer diep was, wat eventuele herstelpogingen bemoeilijkte, en de Verenigde Staten hebben geen marineschepen in de Zwarte Zee, wat de uitdagingen op elk pad verergert. Amerikaans aanbod.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *