coin-master-free-spins-2023-hdbn tiktok-unlimited-coins-instantli-2023-sxr free-gems-stumble-guys-2023-dfdf coin-master-free-spins-2023-afsd coin-master-free-5000-spin-link-afsd

“The Film Aidarous and I”, geregisseerd door Sarah Belghoneim, zal op 10 en 16 april deelnemen aan het Aspen Short Film Festival in Amerika, waar het getuige zal zijn van de wereldpremiĆØre van de film die deelneemt aan de officiĆ«le competitie van het festival.
Ana en Aidros, een film die een verhaal vertelt dat zich afspeelt aan het begin van het millennium, over een wilde jonge vrouw die probeert zich te ontdoen van de chauffeur van de familie die haar volgt terwijl ze sluipt om haar minnaar te ontmoeten. De film is geschreven en geregisseerd door Sarah Balghoneim en geproduceerd door Raed Al-Semari, Salman Al-Musaed en Khaled Al-Sudairi, coproducent. Al-Fadil, en de film wordt gedistribueerd door CineWaves Films.
Regisseur Sarah Belghoneim legde uit: “Met deze film wilde ik de absurditeit belichamen van de romantische dateringsmethoden waaraan deze conservatieve samenleving gewend is, terwijl ik de complexe en gelaagde relatie observeer, formeel, mooi, verwarrend en onconventioneel, tussen een jonge vrouw en haar chauffeur in deze relevante omstandigheden, rekening houdend met hun verschillen in klasse, leeftijd en gewoonten.
En ze voegde eraan toe: “Me and Aidarous” is een komedie over de strijd van een jonge vrouw voor haar natuurlijke recht en keuzevrijheid, ondanks complicaties als gevolg van het conflict tussen waarden en gewoonten en haar afhankelijkheid van een chauffeur. Door te krijgen wat we willen, vervullen we onze basisbehoefte aan intimiteit en verbondenheid.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *