coin-master-free-spin-xdgf free-spin-coin-master-wsdf coin-master-spin-wstrdf coin-master-free-spin-link-liou coin-master-spin-gratis-moklqsd coin-master-spins-coins-qsdkml coin-master-daily-free-spins-mjoui

New York, VS (CNN) – Een Russische straaljager heeft dinsdag boven de Zwarte Zee een drone van de Amerikaanse luchtmacht neergeschoten nadat hij de propeller van de Amerikaanse MQ-9 Reaper had beschadigd, aldus het Amerikaanse leger.

In een verklaring van het Amerikaanse Europese commando stond dat een Reaper-drone en twee Russische Su-27-vliegtuigen dinsdag over internationale wateren boven de Zwarte Zee vlogen, toen een van de Russische vliegtuigen opzettelijk voor het vliegtuig vloog en er brandstof op dumpte. meerdere keren, toen raakte het vliegtuig de propeller van het vliegtuig. Het onbemande luchtvaartuig, dat Amerikaanse troepen ertoe aanzette de MQ-9 in internationale wateren neer te schieten.

Het incident is de eerste keer dat Russische en Amerikaanse militaire vliegtuigen in direct fysiek contact komen sinds Rusland meer dan een jaar geleden zijn invasie in Oekraïne lanceerde, en zal de spanningen tussen de twee landen waarschijnlijk doen toenemen, waarbij de VS de acties van Rusland omschrijven als “roekeloos”. en onprofessioneel”. .

De Russische ambassadeur in de Verenigde Staten, Anatoly Antonov, zei in een verklaring dat Rusland geen “confrontatie” met de Verenigde Staten wil, nadat hij naar het ministerie van Buitenlandse Zaken was ontboden na het neerhalen van de drone.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *