coin-master-free-spin-xdgf free-spin-coin-master-wsdf coin-master-spin-wstrdf coin-master-free-spin-link-liou coin-master-spin-gratis-moklqsd coin-master-spins-coins-qsdkml coin-master-daily-free-spins-mjoui

Woensdag wordt om vier uur de Volleyball Ready Cup-competitie van zwaar kaliber tussen de palen van de Saoedische volleybalclub Al-Hilal en Al-Ahly in de hal van het Ministerie van Sport in Jeddah afgerond. middag.
De laatste wedstrijd wordt voorafgegaan door een nieuwe confrontatie, Al-Faisaly en Al-Ittihad verzamelden zich om twee uur ‘s middags.
Al-Ahly komt in het spel aan de top van de tafel met 6 punten na overwinningen op Al-Faisaly en Al-Ittihad en moet elk resultaat winnen of met 2-3 verliezen om de titel binnen te halen.
Aan de andere kant heeft Al-Hilal 4 punten verzameld na het verslaan van Al-Ittihad en het verlies van Al-Faisaly met 2-3, en ze hebben geen andere keuze dan te winnen met 3-0 of 3-1 in de serie. de titel winnen.
En de Scheidsrechtersafdeling van de Saoedische Volleybalfederatie wees het beheer van de Ready Cup-finale toe aan Muhammad Al-Hazeem, een internationale scheidsrechter, en werd ondersteund door de internationale Muhammad Al-Hanaki, de “Tweede Scheidsrechter” en Majid Al-Ghamdi, de “Griffier”.
Tijdens de wedstrijd tussen Al-Faisaly en Al-Ittihad heeft Jacob Al-Sabt, de internationale scheidsrechter, de steun van de internationale Mansour Al-Qahtani, de “tweede scheidsrechter” en Abdul-Khaliq Al-Subhi, de “geregistreerde” .

Woensdag.. Al-Ahly en Al-Hilal aan het einde van de Ready Cup

Woensdag.. Al-Ahly en Al-Hilal aan het einde van de Ready Cup

Woensdag.. Al-Ahly en Al-Hilal aan het einde van de Ready Cup

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *