FREE GEMS GENERATOR FOR STUMBLE GUYS ZRZQ2 Free Tiktok Coins Zip Code X6HH1 Free Tiktok Followers Without Coins LFmRE 1k free spins coin master 2023-kbn 1k free spins coin master 2023-pqm2 Free Tiktok Coins Zip Code Mqzqe coin master free 5000 spin link-ojjj STUMBLE GUYS FREE GEMS APK LPDGL Free Tiktok Coins Zurückgeben 9VbCE 1k free spins coin master 2023-vrli

Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – Het Pentagon maakte dinsdag bekend dat twee Russische jets een Amerikaanse MQ-9-drone boven de Zwarte Zee hebben neergeschoten.

Het is niet de eerste keer dat de MQ-9 de krantenkoppen haalt, aangezien de aankondiging van het neerhalen van een van hen door de Houthi’s in Jemen, die Iran ervan beschuldigden erachter te zitten, leidde tot berichten dat het hetzelfde vliegtuig was dat de aanval uitvoerde. dat de voormalige commandant van de Quds Force werd gedood. Iraanse Revolutionaire Garde, Qassem Soleimani, nabij de luchthaven van Bagdad.

“MQ-9” is een onbemand luchtvaartuig geproduceerd door het Amerikaanse bedrijf “General Atomics”. Het is een multifunctionele “drone”, waarvan de taken variëren van bewaking, spionage en aanvallen op landdoelen. Het wordt ook gebruikt als raketwerper op slagvelden. Een van de meest prominente gebruikers van dit vliegtuig is het leger. Amerikaan, die het effectief gebruikte om locaties in Afghanistan aan te vallen.

De MQ-9 is een van Amerika’s nieuwste drones en bevat hightech specificaties, waaronder een geavanceerd radarsysteem en camera’s en sensoren met hoge resolutie die een gebied van 360 graden kunnen scannen. Volgens General Atomics weegt het ruimtevaartuig ongeveer 5 ton. Het droeg een grote hoeveelheid lasergestuurde raketten en bommen en was 11 meter lang en 20 meter breed met een spanwijdte.

Het bereik van het vliegtuig is ongeveer 3.000 km, de maximale hoogte is 45.000 voet, terwijl de maximale snelheid ongeveer 240 km is. Naast de mogelijkheid om in zware weersomstandigheden te opereren, is dit vliegtuig ontworpen voor een lange periode van maximaal 40 uur.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *