FREE GEMS GENERATOR FOR STUMBLE GUYS ZRZQ2 Free Tiktok Coins Zip Code X6HH1 Free Tiktok Followers Without Coins LFmRE 1k free spins coin master 2023-kbn 1k free spins coin master 2023-pqm2 Free Tiktok Coins Zip Code Mqzqe coin master free 5000 spin link-ojjj STUMBLE GUYS FREE GEMS APK LPDGL Free Tiktok Coins Zurückgeben 9VbCE 1k free spins coin master 2023-vrli


  • Deze experts zijn toegewijd aan het helpen van ‘vermogende’ mensen, zodat ze zich nergens zorgen over hoeven te maken


  • De diensten omvatten ten minste 300 categorieën die worden gecontracteerd op basis van de behoeften van de klant.


  • Ze berekenen dat ze zo’n 5.600 banen per gezin per jaar doen

Jouw taak is om door te gaan en zorg ervoor dat uw klanten zich geen zorgen hoeven te maken over triviale zaken als het kopen van verjaardagscadeaus, leeg de verhuisdozen of zoek een schoonmaakploeg. Het zijn persoonlijke assistentenof persoonlijke engelen hoe ze zichzelf graag noemen, omdat ze zichzelf zo beschouwen, beschermengelen van degenen die het leven gemakkelijker maken.

En de waarheid is dat sommige van de taken waarmee ze worden geconfronteerd, zijn Ze zijn een uitdaging die hemelse hulp verdient, zelfs als ze slagen zonder te knipperen. Het is als het ophalen van een vergeten teddybeer in een Europees dorp midden in de bergen, overtuigend De Kleine Zeemeermin zal optreden op een privé-zwembadfeestje voor een Amerikaanse vrouw in Spanje of meebrengen uit Genève a specifiek watermerk naar Kazachstan voor sommige klanten die alleen dat merk dronken.

Cristina Martí (42 jaar oud) is een van de hoofdrolspelers van deze prestaties, ze werkt al bijna tien jaar als persoonlijke assistent voor rijke mensen en geeft natuurlijk commentaar op deze uitdagingen (waarmee ze elke dag worden geconfronteerd). Dat is haar werk, legt ze uit. de klant vraagt ​​en zij (en haar team) krijgen.

zoals toen hij op reis was naar New York om een ​​hotelkamer in te richten voor Halloween om de kinderen van een gezin te verrassen, of wanneer het moest haal de auto op in Rome en rijd ermee naar Genève, zodat de senior executive die hij diende op tijd voor de vergadering kon arriveren zonder je zorgen te maken over je sportdie Cristina natuurlijk vlekkeloos en met een volle tank benzine terugbracht.

Verzoeken die binnenkomen Alberta La Grup Lifestyle Business, SL, het bureau waar je werkt en waar ze in ieder geval hun diensten verdelen 300 categorieën zoals thuis en gezin, ouderenzorg, winkelen, reizen, gezinsactiviteiten of residentiële zorg.

Cliënt het eens worden over de servicemodaliteit en werkuren en van daaruit de magie begint wat kan gaan van kopen tot wat ze noemen “zachte landingg” (een van de meest gevraagde diensten) en dat het niets anders is dan het vergemakkelijken van de “landing” van een persoon die terugkeert naar het land.

“Het was een van mijn eerste banen en ik herinner het me met plezier. De klant verhuisde naar Spanje en huurde ons in om de overdracht te vergemakkelijken. Ze moest een maand door Europa reizen, dus maakten we haar huis klaar, kleedden haar aan zoals ze wilde, vulden haar koelkast met haar favoriete eten. We lieten alles klaarstaan, de tuin verzorgd, haar huisdier thuis, personeel verloofd, haar kinderen op school. Toen ze aankwam vond een huis in beweging”, Uitleggen.

Een goede fee die sinds het begin vele malen is gedaan. “We zorgen voor iedereen, zodat wanneer ze zich vestigen, ze niet in de war raken over het land. We proberen de aankomst te laten gebeuren wees niet traumatisch.”

Daarom bevinden zich onder hun klanten (waarover ze geen informatie verstrekken) recent ingehuurde voetballers uit andere landen, managers zonder tijd en mensen die liever betalen en ontzorgen.

“Het eerste wat we doen is een enquête om ze beter te leren kennen. Weet wat uw behoeften zijnzou het alleen voor die persoon zijn of voor het hele gezin, hoeveel uur heb je nodig, hoe is hij, wat vind je leuk.

Vraag: En daar bieden ze hun gepersonaliseerde diensten aan.

R. We werden je vertrouwenskring zonder echt vrienden te zijn. Wij regelen alles wat u van ons vraagt. Laten we ze kappers laten zien, scholen die overeenkomen met wat ze zoeken, ze helpen of het papierwerk voor scholing regelen, een sportschool of een trainer voor ze zoeken. Maar we herinneren ons ook of ze een doktersafspraak hebben, of het kind buitenschools onderwijs volgt. Omdat een groot deel van ons werk bestaat uit het anticiperen op behoeften.

Vraag: Met andere woorden, naast wat ze van je vragen, bieden ze je ook.

R. We weten bijvoorbeeld dat uw partner jarig is, we raden u aan om uit eten te gaan in een bepaald restaurant dat we eerder hebben aangemeld, zodat ze bekend zijn en Het kan zijn dat er bloemen zijn, of een speciale bestelling. Het kan ook zijn dat de klant ons vertelde dat hij van Formule 1 en Red Bull houdt, dus we raden je aan om naar te gaan Red Bull Paddock in Miami en wij regelen desgewenst een reis voor u.

Vraag: Ben je 24 uur beschikbaar?

Antwoord: Er zijn veel modaliteiten, er zijn er die slechts tot 18 uur aandacht nodig hebben en er zijn er die een 24-uursservice inhuren, daarom zijn we een team zodat ze nooit zonder hulp achterblijven.

Het is belangrijk dat er iemand beschikbaar is. Het kan voorkomen dat de klant belt om uitleg te geven dat hij zijn medicijnen had achtergelaten en dat hij op reis wasdus moeten ze een vliegtuig nemen en “hem naar Dubai vliegen”, of een pijp barst om middernacht in een hut in de bergen en ze moeten “het gezin om 3 uur in een hotel stoppen” terwijl ze de verzekeringsproblemen moeten oplossen .

Vraag: Heeft u een van de aan u gedane verzoeken afgewezen?

A: We spelen niet wat ze van ons vragen, zolang het legaal en moreel is, proberen we het te bereiken. Het is een uitdaging voor het team. De klant vertelde ons onlangs dat haar dochter erg verdrietig was omdat ze in Amerika een vriendin is van de Kleine Zeemeermin, die ze ontmoette op een feestje met wie ze vroeger correspondeerde. Toen ze naar Spanje kwam om te leven, was die relatie gecompliceerd, nou ja Wij zijn op zoek naar een Spaanse kleine zeemeermin. We organiseerden een zwembadfeest en het meisje ontmoette daar de nieuwe kleine zeemeermin. De klant en het meisje waren opgetogen.

V. Voor zover je kunt zien, vervelen ze zich niet.

A. Niet alles is zo spannend, we hebben ook eenvoudigere uitdagingen. Wij zorgen voor het betalen van de boete, laten een taxi uw oplader halen als u deze bent vergeten, begeleiden uw kind naar basketbal of helpen u bij het organiseren van een etentje met vrienden. Maar ja, we hebben spannende opdrachten. Nu we organiseren een reis naar Disney voor één gezin en we maken ons niet alleen zorgen over het vliegtuig, aankomst, verblijf etc. De organisatie begint eerder, wie zorgt er voor het huis, de huisdieren, de tuin, wie ze bellen als het alarm afgaat, wie ze naar het vliegveld begeleidt.

V. En sommige verzoeken werden afgewezen.

A. We proberen het niet te doen. We hebben het werk al gedaan en we geven veel om leveranciers. Wil je een reservering in een exclusief restaurant, daar kennen ze ons al. Als je met spoed je pak naar de stomerij moet brengen, weten we al waar. En als we niet vinden wat u nodig heeft, kunnen we het aanpassen. Het kan zijn dat je een persoon hebt die je leuk vindt, maar ze weten niet hoe ze moeten koken wat je wilt, of ze weten niet hoe ze je overhemd moeten strijken zoals jij dat wilt, dat leren we ze.

V. Heb je ooit een klant afgewezen omdat hij onbeleefd of ongepast was?

A. Onze klanten weten wie we zijn, en wij kennen hen goed. Als er iemand is die niet beleefd om dingen vraagt, weten we dat het geen persoonlijke kwestie is en wij werken professioneeltenzij je een persoon bent met voortdurend persoonlijk gebrek aan respect, hebben we ook tegen velen nee gezegd.

V. Wat zijn de vereisten om assistent te zijn?

R. Eens begonnen we ze te tellen en ze waren er 137 vaardigheden die we als assistenten opdoenmaar ze zijn in principe samengevat in ze hebben de wil of de illusie dat ze dit werk willen doen omdat het professioneel en veeleisend is. Daarnaast moet je professionele ethiek hebben, tijdmanagement, je emoties, een bepaalde opleiding, talen kennen, weten hoe je moet zijn en veelzijdig zijn. Hetzelfde geldt voor het organiseren van een zeer high-end reisschema dat je moet rennen om je sporttas op te halen.

Een baan die, volgens wat de CEO van het bureau in Barcelona, ​​Lourdes Carbó, aan NIUS vertelde het is zeer goed betaald. “We beginnen met minimaal 60.000 euro per jaar, maar het hangt allemaal af van de familie die om hulp vraagt“, herkend. Maar ja, ze verdienen geld, volgens hun berekening ze voeren het hele jaar door gemiddeld 5.600 taken per gezin uit.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *